Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Jelle we gaan je missen !!!

Geplaatst op:
11 juli 2019
Door:
De Webmaster
Categorie:
jeugd

Na zo'n 6 jaar als nestor van de jeugd te hebben gefunctioneerd is Jelle Vogels gestopt als lid van de Juniorencommissie. Slecht nieuws, maar een logisch gevolg van zijn nieuwe thuis- en werksituatie.

Jelle deed in zijn eentje heel veel. Als juniorencommissie hebben we echt moeten puzzelen om te bekijken wat Jelle allemaal deed. Hij kende alle spelers en ook de ouders. Hij was aanspreekpunt voor iedereen die een probleem had en hij loste dat altijd netjes op.

Jelle organiseerde activiteiten buiten het volleybal, hij maakte de teamindelingen, zocht naar trainers, maakte overzichten voor de Nevobo, deed zaaldienst, zorgde voor trainerscursussen etc etc etc.

Nog elke dag vinden we als juniorencommissie een onderwerp en dan vragen ons af. Wie deed dit eigenlijk? Bijna altijd is het antwoord : Jelle.

Tot deze maand konden we hem nog vragen hoe het precies weer zat. Inmiddels zijn we in een situatie beland waarin we Jelle niet meer gaan lastig vallen.

Jammer om afscheid te moeten nemen van een super vrijwilliger met het hart op de goede plaats. Als juniorencommissie hebben we dit afscheid luister bijgezet met een gezellige avond Klootschieten op Elswout. We hebben nog wat verhalen opgehaald en natuurlijk de laatste dingetjes aan Jelle gevraagd. Als cadeau hebben we Jelle een prachtige mascotte gegeven. (In een mooi oud Spaarnestad shirt). Hij kan dan elke dag nog even aan ons denken en terugkijken op een mooie tijd.
Jelle BEDANKT!!!!!!