Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Nieuwsberichten

Mininieuws

Geplaatst op:
4 september 2019
Door:
De Webmaster
Categorie:
mini

Ook voor de mini's van Spaarnestad is het volleybalseizoen weer begonnen. Afgelopen vrijdag was de Beijneshal gevuld van 16 tot 19 uur met 6 velden vol volleyballende kinderen op alle niveaus van het CMV. We heten alle nieuwe mini's van harte welkom bij ons! Leuk dat jullie komen volleyballen. En alle kinderen die er al waren: Fijn dat jullie er weer zijn. We gaan er weer een leuk seizoen van maken, met meer dan alleen volleybal! Daar horen jullie over een paar weken meer over.

Ook het wedstrijdseizoen gaat weer snel beginnen. De eerste toernooidag staat gepland voor zaterdag 21 september. Ongeveer een week van te voren krijg je van de trainer de precieze tijden te horen. Jullie moeten zelf een naam voor je team verzinnen... we zijn benieuwd welke teamnamen we dit jaar voor Spaarnestad gaan afvaardigen!

De minicommissie is druk bezig met de voorbereidingen voor de rest van het seizoen. Dit jaar bestaat de commissie uit 6 leden; André, Jessica, Nina, Anne, Krista en Vera. Welkom aan Vera, fijn dat je ons komt versterken! Voor nu gaan we hard oefenen op alle volleybaltechnieken en de teams goed indelen.

Tot slot; ook voor de mini's zijn we ieder jaar op zoek naar voldoende trainers. Het lijkt dit jaar te lukken om alle groepen zo in te delen dat er op vrijdagen van 16 tot 19 uur veel kinderen kunnen trainen. Maar er staan nog flink wat kinderen op de wachtlijst die ook heel graag willen volleyballen! Daarbij kent ons trainersbestand een flink verloop door trainers die her en der gaan studeren of werken. Mocht je interesse hebben om de mini's te gaan trainen, dan komen we graag in contact met je! Mail ons!