Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Zitvolleybal

Zitvolleyballers zoeken versterking

Geplaatst op:
4 september 2019
Door:
De Webmaster
Categorie:
zitvolleybal

Beide zitvolleybalteams van Spaarnestad zijn nog op zoek naar enkele nieuwe spelers. Het 1e team gaat voor het tweede jaar op rij uitkomen in de Eredivisie en het 2e team zal weer mee gaan doen in de 1e divisie.

In deze nationale competities mag iedereen meedoen, handicap of geen handicap. Beide teams bestaan dan nu ook uit een mix van spelers met een handicap, oud-volleyballers die niet meer staand kunnen volleyballen vanwege blessures én spelers die zowel staand als zittend volleyballen. Herken jij je in een van deze categorieën en lijkt het je leuk om te kijken of zitvolleybal wat voor jou is? Stuur dan een mailtje of spreek een van ons aan rond onze training. We zijn elke maandagavond van 19.30 tot 22.30 uur te vinden in het Kennemer Sportcenter. Wil je eerst nog even zien wat zitvolleybal ook al weer is, bekijk dan eens dit filmpje.

Voor Spaarnestad 1 begint de competitie op zaterdag 12 oktober met twee thuiswedstrijden in de Beyneshal; om 14.00 uur tegen Volley Tilburg en om 17.30 uur tegen VC Allvo 1. Het 2e team mag al eerder aan de bak; op zaterdag 21 september speelt het in Arnhem tegen Apollo Mill 2 en VC Allvo 2.