Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Belangrijk

Algemene leden vergadering, deze keer extra belangrijk!

Geplaatst op:
3 oktober 2019
Door:
De Webmaster
Categorie:
Bestuurlijk nieuws

Op woensdag 16 oktober wordt in de Kennemer sporthal weer de Algemene Ledenvergadering gehouden. Dit maal kunnen we rustig stellen dat deze bijeenkomst EXTRA belangrijk is.

Waarom?

Op de agenda staat dat in het eerste uur we met elkaar gaan praten over wat we nu eigenlijk willen met Spaarnestad. Na bijna 10 jaar is het toch wel belangrijk dat we een bepaald doel voor ogen hebben. Met een flinke groep mensen is al iets ontwikkeld wat we een visie kunnen noemen. Die gedachten moeten verder ontwikkeld worden en hoe mooi is het als leden daar de bouwstenen voor aan voeren.

Het wordt geen hele lange avond praten en discussiƫren. Na zo'n 40 minuten is er nog een onderwerp dat we met elkaar moeten gaan bespreken. We hebben een fantastische erfenis ontvangen. Het geld willen we graag als bestuur voor de hele vereniging inzetten. Zo'n 20 minuten willen we daarmee bezig zijn en dan kunnen we om 20:30 uur overschakelen naar de punten van de jaarvergadering. En als deze happening voorbij is, hebben we nog tijd genoeg om bij een hapje en drankje over alles en nog wat door te praten. Kortom............komen!

Meepraten over de visie en de besteding van de erfenis kan nu al op de discussiepagina.

Ook alle stukken voor de ALV zijn te downloaden op de website.

Zorg dat je bent ingelogd en download de stukken of ga naar de discussiepagina.

Heb je niet eerder ingelogd of ben je je wachtwoord vergeten, reset dan je wachtwoord.

Je gebruikersnaam is altijd voornaam.achternaam, als je een tussenvoegsel in je naam hebt is het voornaam.tussenvoegsel.achternaam. Lukt het helemaal niet, neem dan contact op met de webmaster.

Update 5 oktober 11:00 uur: de agenda is aangevuld met punt 9. Visie Spaarnestad.