Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Onze Beijneshal

Geplaatst op:
31 oktober 2019
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen

Om trots op te zijn...
Ok, van buiten heeft het misschien een ietwat romantisch binnenstad uiterlijk... :-).. Dat is altijd even wennen.
Maar zodra je onze Beijneshal binnenkomt ....
De mooie felle kleuren...de uitstraling van meer dan 40 jaar sport...
Ok..., zeker in onze kleedkamers ruik je die 40 jaar ..
Maar verder: Een mooie blauwe vloer, als je geluk hebt worden de velden/scheidsrechtersstoelen/telborden neergezet en opgeruimd door een paar fanatieke vrijwilligers.. Gelukkig zien we de laatste tijd wel steeds vaker dat er meer teams zijn die deze verantwoordelijkheid ook voelen.. het gaat de goede kant op!!
Onze tribunes, boven voor de wat rustige toeschouwers, beneden voor de altijd enthousiaste, wat fanatiekere toeschouwers!
Ok, na wat drankjes misschien af en toe te fanatiek? Positief is natuurlijk goed maar wat minder positief richting tegenstanders/ scheidsrechter???.. Toch iets om even over na te denken? Laten we ervoor zorgen dat iedereen de sfeer in onze Beijneshal sportief blijft vinden..
En dan hebben we natuurlijk nog onze kantine... landelijk bekend en berucht... het wordt altijd later dan je dacht.. geen verdere toelichting nodig..

En ja.. als het gezellig is vergeten we misschien onze lege kopjes/bekers op te ruimen ..?? Laten we dat onze vrijwilligers doen of denken we er zelf even aan? NB: ook in de kantine maak je vrienden wanneer je gewoon even je lege glazen terug brengt!!

En ja.. een gezellige hal, met veel tribune mogelijkheden... en dus vele hoeken en gaten waarin ballen kunnen verdwijnen.. Ach, geld zat tenslotte?  of vinden we dat het gewoon normaal is om na afloop van een training/wedstrijd even goed te kijken in alle hoeken en gaten of er nog ballen liggen? Kleine moeite... of laten we ook dit over aan die paar vrijwilligers die zich wel verantwoordelijk voelen?

Beijneshal…laatste 2 seizoenen…
Laten we er nog twee onvergetelijke jaren van maken!!
Met respect voor mens en materiaal.