Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Belangrijk

Bowlingtoernooi voor Vrijwilligers

Geplaatst op:
22 december 2019
Door:
Eugene La Haye
Categorie:
Bestuurlijk nieuws

Als vrijwilliger bij VC Spaarnestad ben je onderdeel van de kurk waarop de vereniging drijft. Zonder vrijwilligers is er geen volleybalvereniging.

Samenwerking en samen plezier maken zijn daarbij twee zaken die van cruciaal belang zijn om met alle vrijwilligers onze vereniging draaiende te houden.

Als bestuur hebben we, als blijk van waardering, besloten dat we meer momenten moeten creëren waar vrijwilligers elkaar kunnen ontmoeten en samen dingen doen.

Daarom organiseren we op zondag 9 februari een nieuw vrijwilligersevenement, namelijk het 1e Spaarnestad Bowlingtoernooi. Van 15.00- 16.00 uur zijn alle vrijwilligers uitgenodigd om een uurtje te bowlen en aansluitend een borreltje te doen bij Bison Bowling (aan de randweg in Haarlem).

 Je kan je opgeven als team (met andere vrijwilligers uit jouw commissie) of alleen. Dat maakt allemaal niet uit. Maar wij zouden het leuk vinden om samen met jullie een gezellige middag te hebben in een omgeving die eens niet met volleybal te maken heeft. Maar waar we elkaar kunnen ontmoeten en elkaar eens meemaken in een andere rol.

Aanmelden kan individueel of als team met een mailtje naar het bestuur. Graag uiterlijk 12 januari 2020

 Namens het bestuur,

 Peter, Jan, Marieke en Eugene