Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Jeugdnieuws

Acht Spaarnestad-jeugdselecties in voorbereiding op 1e dag NOJK

Geplaatst op:
27 december 2019
Door:
De Webmaster
Categorie:
jeugd

Op zaterdag 4 januari 2020 vinden de voorronden van het Nederlands Open Jeugd kampioenschap (NOJK) op 32 locaties in ons land plaats.

Op die dag spelen 7 van de 8 Spaarnestad-jeugdselectie voor dat toernooi (Meisjes A, Meisjes B, Meisjes C, Meisjes CMV, Jongens B, Jongens C en Jongens CMV) op 6 verschillende locaties. De Jongens A-selectie is deze ronde vrijgesteld en start pas in de halve finales op 15 februari. Op de programma's van 4 januari komen we binnenkort terug.

Komende week spelen deze selecties oefenwedstrijden.

  • Meisjes A, Jongens A en Jongens B spelen drie dagen (27, 28 en 29 december) op het prestigieuze Internationale Dynamo Jeugdtoernooi in Apeldoorn. Een deel van de wedstrijden (die in de Omnisporthal plaatsvinden) is via een livestream te volgen.
  • Jongens C, Meisjes B en Meisjes C spelen twee dagen (28 en 29 december) op het nieuwe Internationale jeugdtoernooi van PDK Huizen, dat plaats vindt in Topsporthal de Beuk, van Ijsendijkstraat 35, 1442 JB Purmerend.
  • Jongens CMV speelt zondag 29 december om 10.00u in de Beyneshal tegen Zaanstad en meisjes CMV speelt donderdag 2 januari om 15.00u in de Beyneshal tegen Zaanstad.
Van deze oefenwedstrijden hopen we verslagen en foto's te kunnen plaatsen.

André Triep