Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Jeugdnieuws

Vijf Spaarnestad-teams door op het NOJK

Geplaatst op:
8 januari 2020
Door:
De Webmaster
Categorie:
jeugd

Zaterdag 4 januari schreef VCSpaarnestad weer een nieuwe pagina in het routeboek "naar een grote jeugdopleiding met kansen voor iedereen en veel mogelijkheden om een volleytopper te worden". In zes sporthallen verspreid over West-Nederland deden zeven Spaarnestad-selecties mee aan de voorronden van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK).

De jongens A-selectie was vrij in deze ronde en heeft zich daarmee direct geplaatst voor de halve finales op 15 februari. Meisjes A, meisjes B, meisjes C en jongens CMV plaatsten zich door hun sterke spel ook voor de halve finale op 15 februari, zodat Spaarnestad met vijf teams op die dag in februari weer aanwezig is om onze talentvolle spelers/speelsters stapjes omhoog in hun ontwikkeling te laten zetten.

Omdat Spaarnestad in alle categorie├źn (dus met acht teams) had ingeschreven, hoorden we tot een kopgroep van elf verenigingen die het maximale aantal teams hadden ingeschreven. En doordat met vijf teams doorgaan blijven we tot die kopgroep behoren. Er zijn drie clubs die met alle acht teams doorgaan (Orion, Sudosa en Dynamo). Er zijn drie clubs (Alterno, Sliedrecht Sport en Apollo 8) die met zeven teams doorgaan. Er is een club (PDK Huizen) die met zes teams doorgaat. En wij behoren tot de vijf clubs (Kalinko, Lycurgus, Zovoc, Taurus en Spaarnestad) die met vijf teams doorgaan. Een prachtig resultaat.

Op de foto het Jongens CMV-team dat zich in Houten plaatste.
Op de resultaten van onze acht teams die we hadden ingeschreven zullen we nog terugkomen in een aantal andere artikelen.

Andr├ę Triep