Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Teaminfo

Jongens B1 gaat na kampioenschap in de Hoofdklasse spelen

Geplaatst op:
9 januari 2020
Door:
De Webmaster
Categorie:
jeugd

Jongens B1 is zonder een nederlaag kampioen van de eerste klasse geworden. Ze speelden twee keer gelijk (2-2) en wonnen alle andere wedstrijden en werden met een voorsprong van 9 punten op VVAmsterdam. Ze werden op 7 december kampioen door de laatste wedstrijd tegen VVAmsterdam met 3-1 winnen. Zij moesten slechts 1 set pakken om als eerste te eindigen. Door de zenuwen verloren ze de eerste set met 19-25. Daarna herpakten ze zich en wonnen de 3 andere sets glansrijk. Het team bestaat uit Arthur Schut, Nikita Voronkin, Micha Jansma, Thijs van der Wal, Joris Bos, Manu Looy, Jonne Pieterse en Loïc Gonton.

Manu was geblesseerd na de 4e wedstrijd, maar kwam toch naar alle wedstrijden om zijn team te ondersteunen en om de statistieken van zijn teamgenoten te verzamelen. Wij hopen dat hij snel weer op het veld kan staan. Ook dankt het team Duco Jaspers en Jasper van Assema (luxe wisselspelers van het team Jongens A1) die de laatste 2 wedstrijden hebben mee gespeeld.

Jongens B1 gaat vanaf zaterdag 11 januari in de Hoofdklasse spelen. En dat is een beetje een "ver weg"-hoofdklasse poule. De tegenstanders zijn AVVKeistad, Forza Hoogland (beide Amersfoort), VCV (Veenendaal), Irene (Bilthoven), VVUtrecht en Kalinko (Den Haag). Het wordt een pittige competitie door de sterkte van deze tegenstanders en de reisafstanden. We wensen onze mannen veel succes!
De eerste wedstrijd is zaterdag 11 januari thuis in de Beyneshal (10.45)

Verslag: Fabrice Gonton/André Triep
Foto: Fabrice Gonton