Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Bowlen voor onze vrijwilligers

Geplaatst op:
12 januari 2020
Door:
Jan Koehorst
Categorie:
Algemeen

 

Zondag 9 februari tussen 3 en 4 is het Bowling Party Centrum aan de Orionweg even een uur bezit van Spaarnestad. En daarna aan de bar ook…..

Een paar weken geleden is de uitnodiging al de deur uitgegaan en velen hebben zich al aangemeld. Maar…… het verschil tussen de daadwerkelijke inschrijvingen en de mondelinge mededeling “Natuurlijk kom ik ook, gezellig, dat wordt lachen” etc. etc. zit een groot verschil.

Daarom is er vandaag nog even mailtje uitgestuurd naar al die vrijwilligers die in een of andere commissie / groep / of iets dergelijks zitten. En dan hopen we iedereen bereikt te hebben. Maar ja…………… heb je geen mail gehad, en vind je dat je een van die hardwerkende vrijwilligers bent, treuzel dan niet!!!! Stuur een mailtje naar de secretaris@vcspaarnestad.nl en je doet gegarandeerd mee.

 

Het zal duidelijk zijn dat we (bestuur, vrijwilligerscommissie) de velen die keer op keer bezig zijn voor de vereniging hoog (zeer hoog) in het vaandel hebben staan. Daarom gaan we meerdere keren per jaar namens al die ruim 700 leden, deze steunpilaren bedanken. En we doen dat graag, want zonder deze leden geen super-gezellige-volleybalclub.

 

En o ja,  er kwam onlangs iemand voorbij die zich afvroeg of er nog vrijwilligers nodig waren. Wel………. Daar weten we altijd raad mee. We willen veel meer binnen Spaarnestad. Denk alleen maar eens aan de lustrumcommissie!

Ook belangstelling, ook eens even iets voor de vereniging willen betekenenà 1 mailtje is genoeg.

 

Wij zien uit naar dit evenement. En in de Haarlemse wandelgangen (de Beynes en de Kennemer) velen met ons.

Dus om kort te gaan, nog niet aangemeld, meteen doen. We willen alle banen aan de Orionweg vol hebben. Maar dit geldt natuurlijk alleen voor de vrijwilligers.

 

Marieke v.d. Nagel, Eugene la Haye, Jan Koehorst en Peter den Nijs