Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Nieuwsberichten

Spaarnestad-mini’s hadden gezellig Oliebollentoernooi

Geplaatst op:
14 januari 2020
Door:
De Webmaster
Categorie:
mini

Op maandag 30 december hebben ruim 50 mini's genoten van het Oliebollentoernooi dat door de Minicommissie werd georganiseerd in de Beyneshal. Om 15.00u stond alles klaar en kon de eerste ronde beginnen, waarin de in teams ingedeelde mini's op 6 verschillende estafettebanen moesten presteren (klimmen, rennen, duiken, kruipen, springen, werpen en nog meer bewegingsvormen). Daarna was er korte pauze voor een drankje en voor het eten van de door Nina Besteman gebakken oliebollen.

Dus even rustig genieten van een hapje en drankje. Maar we moesten weer door, want de tweede ronde met balspelen en andere spellen, zoals handdoekenvolleybal, piontrefbal en andere spelen stond klaar, etc. Om 17.00u was het tijd voor de kinderen om patat, kaassouffles en andere hapjes te eten met een drankje erbij .De gebeurde aan een lange tafel en was erg gezellig.

De grote finale was de film. Na het eten stond alles klaar voor de film. Met matten en meegenomen kleding werd een gezellig en warm hoekje gemaakt, waar naar de mooie tekenfilm werd gekeken. Na 19.00u ging iedereen moe, maar voldaan met de ouders mee naar huis.

Andre Triep