Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Jeugdnieuws

Schoolvolleybal Toernooi 50 jaar

Geplaatst op:
30 januari 2020
Door:
De Webmaster
Categorie:
jeugd
Op dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 februari wordt het Scholen volleybal toernooi van Haarlem georganiseerd in Sporthal de Beynes.
Dit jaar is een bijzonder jaar vanwege het 50-jarig bestaan. Ter ere van dit hoogtepunt wordt er op dinsdagavond een buffet georganiseerd voor alle betrokken van deze afgelopen 50 jaar. Een moment om verhalen van vroeger en het heden op te halen en te vertellen. Ook is er een speciaal jubileum logo ontwikkeld voor het toernooi.

Jongens basisschool
Opvallend dit jaar zijn de inschrijvingen van jongens bij de basisschool, er lijkt een kentering gaande in het volleybal. Er zijn dit jaar 13 jongensteams bij de basisscholen een toename van 100%. Daarnaast vallen de inschrijvingen voor de docenten op, dit jaar kunnen er geen tweede teams meer geplaatst worden en moest er zelfs geloot worden bij de enkele inschrijvers.

Er worden door de lesgevers van VC Spaarnestad clinics verzorgd op scholen die dat hebben aangevraagd. In 3 dagen begroeten wij in totaal ongeveer 1000 deelnemers. Deze kunnen gedurende dit toernooi genieten van gratis fruit.

De winnaars van deze unieke editie van het Scholen toernooi ontvangen een kampioenshirt.

Als je tijd hebt kom dan even langs om de schooljeugd actief bezig te zien zijn met onze geliefde sport. Het toernooi speelt zich af vanaf dinsdag 13.00-18.00 uur,  woensdag 13.00-21.30 uur en donderdag 13.00 tot 23.30 uur.

De Schoolvolleybal organisatie

Bekijk hier de flyer die we gebruiken om jonge volleyballers te vinden.