Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Spaarnestad speelt op 15 februari met 5 selectieteams de halve finale van het NOJK

Geplaatst op:
31 januari 2020
Door:
Jan Koehorst
Categorie:
Algemeen

In vijf verschillende zalen in Midden-Nederland spelen de 5 Spaarnestad-selecties die zich geplaatst hebben voor de halve finale op zaterdag 15 februari. Natuurlijk vergt zo’n sterk toernooi een goede voorbereiding. Jongens A, Meisjes A, Meisjes B en Meisjes C spelen op zondag 2 februari als voorbereiding op het NOJK hun wedstrijden op het Holland Top Jeugdtoernooi, maar zullen ongetwijfeld daarna ook nog trainen voor het NOJK. Jongens CMV traint zondag 2 februari (in de Doelenzaal) en op 4 en 6 februari tijdens de trainingen in de Beyneshal.

Jongens A speelt in sporthal de Meerwaarde in Barneveld Tegen Orion, Compaen, Madjoe en thuisclub SSS. Dat is een stevige poule. De nr. 1 van de poule plaatst zich meteen. De nr.2 van de poule speelt tegen de nr.2 van de andere poule. Dat wordt geen gemakkelijke dag voor de Spaarnestad-jongens.

Jongens CMV speelt in sporthal de Kruisboog in Houten tegen Sliedrecht Sport, VVZaanstad en Fusion. Het sterke Taurus speelt in de andere poule. Daar plaatst nr.1 van de poule zich meteen. De nrs. 2 en 3 spelen kruisfinale tegen de nrs. 2 en 3 van de andere poule. Dat biedt perspectief voor de Spaarnestad-jongens.

Meisjes A speelt in sporthal Marienhoeve in Wijk bij Duurstede tegen Orion, VCV, VCN en Dynamo Apeldoorn en in de andere onder andere Sliedrecht. Daar spelen alleen de nrs .1 en 2 van de poules kruisfinales.  Dat wordt geen gemakkelijke dag voor de Spaarnestad-meisjes.

Meisjes B speelt in de Thijs van der Polshal in Woerden tegen Sliedrecht, Zovoc, Volley2B en Spivo. De andere poule is zeker niet zwak. Alleen de nrs. 1 en 2 van de poules spelen kruisfinale. Wordt niet makkelijk voor de Spaarnestad-meisjes.

Meisjes C speelt in Sporthal Amerena in Amersfoort tegen Zovoc, Orion en Dinto. In de andere poule spelen Dynamo Apeldoorn, Compaen, Hovoc en Kalinko. Alleen de nrs. 1 en 2 van de poules spelen kruisfinales. Wordt ook lastig voor de Spaarnestad-meisjes.

Alles overziend wordt het een dag met veel spannend, maar ook dat is leerzaam.

Voor de teams die de finale halen is zaterdag 11 april de dag waarop dat gebeurt. En de regio Zuid is aan de beurt om het te organiseren. Dus kom je uit op Panningen, Tilburg, Meijel en Valkenswaard.

Alle 5 Spaarnestad-teams veel succes toegewenst!

Andre Triep