Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Onze nieuwe sporthal

Geplaatst op:
12 maart 2020
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen

Woensdag 11 maart is door Wethouder Snoek in het bijzijn van onze voorzitter Peter den Nijs het contract voor de bouw van de hal met de aannemer OLCO ondertekend.

Het gebouw heeft een prachtige uitstraling gekregen in de lijn van de architectonische Haagse School.
Wat jullie in de artist impressie zien is een schets ontwerp en de eerste fase van het uiteindelijke ontwerp. Als vertegenwoordigers van de vereniging laten wij ons niet verblinden door de prachtige plaatjes maar zijn wij kritisch waar het moet en geven wij complimenten waar het kan.
Want over de binnenkant van het gebouw hebben wij nog een aantal vragen die in het ontwerp proces nog opgelost moeten worden.

We zijn over het algemeen zeer tevreden over het proces en snelheid die het heeft. Want zoals iedereen begrijpt zijn we wel een beetje klaar met de Beyneshal, ondanks de fraaie centrale ligging.

Maar zover is het nog niet, in de planning wordt aangegeven dat in het najaar van 2021 de nieuwe sporthal klaar zou kunnen zijn. Dat is afhankelijk van de behandelingen van het bestemmingsplan voor de sporthal en de bezwaren die daar nog op kunnen volgen.
Maar de eerste grote stap is gemaakt, er is een aannemer met een architect waar we mee kunnen ontwerpen voor een optimale sporthal.

De samenwerking met de LO sectie en directie van het Schoter voelde vanaf het begin af aan al goed en na de eerste praktische gesprekken gaat dit volgens ons een hele vruchtbare samenwerking opleveren.

De derde partij is SRO die net als voor de Beynes het beheer van de sporthal op zich gaat nemen. Zij verwachten dat bij de nieuwe hal het beheer en onderhoud op betere manier gaat plaats vinden dan de afgelopen jaren in de Beynes. Ook met SRO zijn de gesprekken constructief.

Kantine

In de plaatjes is ook een kantine impressie te zien met inrichting en al, dit is niet zoals het wordt maar een impressie. De aannemer gaat deze ruimte niet inrichten. Op de ALV komt het onderwerp sporthal en de kantine ter sprake en dan vooral de wijze waarop de vereniging een rol gaat spelen in de nieuwe kantine.

In de komende periode gaan we intensief met de architect om de tafel om te zorgen dat de inrichting van de sporthal zo wordt zoals we vanaf het begin ons hebben voorgesteld.

Namens de Sporthal commissie,

Arie-Jan van der Schaaf en Jaap Vos.