Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Laatste nieuws betreffende coronavirus en volleybal

Geplaatst op:
13 maart 2020
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen

Update 13 maart: In overleg met de gemeente Haarlem heeft SRO, de beheerder van de sporthallen, besloten om de sporthallen en gymzalen voor alle activiteiten, met uitzondering van het bewegingsonderwijs, in Haarlem te sluiten. Dit naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van de overheid om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vooralsnog tot 31 maart 2020. Wij hopen hierbij op jullie begrip.

De Nederlandse regering heeft additionele maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus. In navolging van deze maatregelen en adviezen heeft NOC*NSF voor heel Nederland met klem geadviseerd alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten. In ieder geval tot en met 31 maart. De Nevobo heeft dat advies opgevolgd en besloten dat alle wedstrijden in heel Nederland t/m 31 maart 2020 worden afgelast.

Deze maatregel gaat per direct in en geldt voor alle senioren, recreanten, zitvolleybal, beker, Jeugd A t/m C en CMV wedstrijden.

Kijk voor meer informatie op de site van de Nevobo.

Het bestuur van Spaarnestad heeft in navolging hiervan tevens besloten om vanaf vanavond, 12 maart 2020 19.00 uur, t/m 31 maart 2020 alle trainingen af te gelasten!

Uiteraard vinden wij het uiterst vervelend, maar de verantwoordelijkheid van het bestuur in deze is duidelijk. Wij nemen aan dat iedereen deze maatregel kan accepteren en respecteren.

Eventuele verdere mededelingen volgen.

Het bestuur