Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Contact

Beachvolleybal

Het Beachen kan beginnen!!!!

Geplaatst op:
5 mei 2020
Door:
Jan Koehorst
Categorie:
beachvolleybal

De Beachers staan te trappelen. Vrijdag gaat het los. Op de 9 velden die coordinator Willem de Vries cs. hebben opgebouwd aan het van Turnhoutpad is alles in gereedheid gebracht. Het belooft vrijdag dan ook nog prachtig beach-weer te worden.

Vrijdag starten de mini's. Er zijn er al meer dan 50 aanmeldingen. De hele training is Coronaproof. Dat houdt in dat de ouders de kinderen bij het hek afzetten en daar, na afloop, weer ophalen. De mini's worden door vrijwilligers van Bavo Beach opgehaald en naar het veld gebracht. Daar wachten de miniballen, helemaal gedesinfecteerd. De kleedkamers blijven tot nader order gesloten evenals de douches. Wel zijn er wasbakken om je handen te wassen. Ook de toiletten zijn open en worden op geregelde tijden schoon gemaakt.

De jeugd van 13-18 wacht een primeur. Zij gaan komende week aan de slag. Als eerste in Nederland is er een opstelling met 2 netten met de 1,5 meter er tussen. Zo voldoen we aan de eisen en deze opstelling geeft een extra dimensie aan het beachvolleybal. De praktijk gaat leren of en hoe dit werkt.

We wachten in spanning de opening vrijdag af en zullen daar iedereen van oip de hoogte houden. Wellicht kunnen binnenkort de ouderen ook een duik in het zand nemen.

JK