Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

VC Spaarnestad bestaat dit jaar 10 jaar (aflevering 8):

Geplaatst op:
21 juni 2020
Door:
Jan Koehorst
Categorie:
Algemeen

De mini-afdeling draait nog steeds op volle toeren

De mini-afdeling draait na het indoorseizoen gewoon lekker door. Op Bavo Beach is de grens van 90 beachende mini’s al overschreden. En dagelijks komen er nog aanmeldingen binnen. En de Mini-commissie heeft hard gewerkt om de team- en trainersindeling voor het nieuwe seizoen klaar te hebben.

Dat is allemaal te danken aan de goede organisatie en de enthousiaste minitrainers. Zij vormen feitelijk een grote familie. Dat zie je op bijgevoegde foto van de Digitale Pubquiz voor de minitrainers, die het (vr)olijke drietal Vera, Anne en Nina op zaterdagavond 20 juni organiseerde. Er waren veel leuke vragen en soms was een vraag best wel moeilijk als je minitrainers aan babyfoto’s moest herkennen of muziekfragmenten moest herkennen. En er kwamen best bijzondere weetjes boven tafel, maar we gaan natuurlijk die geheimen hier niet verklappen.

 

Bijna alle deelnemers waren goed gemutst. Het zal geen verbazing wekken dat de trainster met de professorale baret de meeste punten scoorde. Dat was Elisa die helaas bij Spaarnestad gaat stoppen, omdat ze in Leiden studeert, woont en volleybalt. We zullen haar missen en met deze prijs heeft ze een mooi afscheid.

 

Andre Triep