Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Voorlopige teamindeling beschikbaar

Geplaatst op:
21 juni 2020
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen
De voorlopige indeling van alle teams staan op de site. De TC's hebben weer hard gewerkt om rekening te houden met alle wensen en ideeën. We snappen dat sommige mensen blij zullen zijn met de indeling, maar dat anderen wellicht teleurgesteld zullen zijn.

De teamindeling zoals die nu gepubliceerd is, is in principe de indeling waar we komend seizoen mee aan de slag gaan. Het blijft echter nog een voorlopige teamindeling. Het kan zijn dat er omstandigheden komen die vragen om kleine wijzigingen in de indeling.

Onder 'teams' staat een pagina met 'alle teams' waarop je op zoek kunt gaan naar je eigen naam, wanneer je bent ingelogd zie je bij 'My vcSpaarnestad'direct de naam van het team waarin je staat ingedeeld.

De TC heeft alle leden ingevoerd die per vandaag daadwerkelijk als lid staan ingeschreven. Van een aantal nieuwe aanmeldingen is de inschrijving nog niet binnen / nog niet verwerkt, zodoende kan het voorkomen dat er namen ontbreken in een team. Het kan dus zijn dat er bijvoorbeeld 8 teamleden in jouw team gepubliceerd staan, maar dat je team in werkelijkheid zal bestaan uit 9 of 10 spelers. Zodra de inschrijving van deze nieuwe leden is verwerkt zullen de spelers in kwestie worden toegevoegd. Hierover zullen we in principe niet nader berichten.

Trainingen

Het trainingsrooster is zo goed als klaar en komt ook spoedig beschikbaar.

Mini indelingen

De mini's hebben vanuit de Minicommissie een e-mail ontvangen met de indelingen, inclusief toelichting. In het schema kun je zien bij wie je in de trainingsgroep komt. Deze indeling is altijd voorlopig. Pas in de zaal kunnen we zien of de groepen die we hebben samengesteld ook echt goed werken. Daarom is het een VOORLOPIGE indeling en kan er dus nog iets aan veranderen.

Binnen de trainingsgroepen worden competitieteams gemaakt, dit doen we na een week of 3.

Bij het maken van de indeling houden we zoveel mogelijk rekening met wat de kinderen het afgelopen seizoen geleerd hebben (hoe ze zich ontwikkeld hebben) en met vriendjes en vriendinnetjes. Soms verandert er daardoor wat in de groepsindeling.

E-mail

Let op, ook de mail-adressen van de teams zijn nu aangepast, dus gebruik het adres van je nieuwe team als je een mail aan je teamgenoten wilt sturen.

Competitie

De competitie start in de week van 16 september.

Wanneer je vragen hebt over de indeling, of één van bovenstaande teams graag training wil geven, dan kan je contact op nemen met de betreffende TC, middels één van de volgende mailadressen. 

Heren: tcheren@vcspaarnestad.nl
Dames: tcdames@vcspaarnestad.nl
Jeugd: tcjunioren@vcspaarnestad.nl
Recreanten:tcrecreanten@vcspaarnestad.nl
Zitvolleybal:tczitvolleybal@vcspaarnestad.nl

Wij hopen dat we er met zijn allen weer een mooi seizoen van kunnen maken!

Maar eerst, een fijne zomer en wellicht zien we elkaar op Bavo Beach. 

Sportieve groet,
Namens alle TC’s en het Bestuur