Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

GEFELICITEERD - VC SPAARNESTAD - 10 JAAR

Geplaatst op:
1 juli 2020
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen
Vandaag op de kop af werd de Volleybal Combinatie Spaarnestad 10 jaar geleden opgericht.
Tien jaar geleden besloten de Haarlemse volleybalverenigingen de handen ineen te slaan. Onder leiding van o.a. Hans van der Straaten en Peter van der Knaap, Jaap Grol, Gerald de Haan, Dirk Snikkers en Arie Jan van der Schaaf werd tot de fusie besloten. Om het helemaal compleet te maken en er een echte Haarlemse vereniging van te maken kwam ook HVS onder leiding van Frans Kok zich aansluiten.
De nieuwe vereniging VC Spaarnestad van toen groeide uit van de ongeveer 450 leden naar bijna de grootste vereniging van Nederland. Mede door de beach afdeling naderen we nu de 1000 leden!

De fusie is gelukt, er zijn nagenoeg geen bloedgroepen meer en de sportieve prestaties nemen nog steeds toe. De organisatie staat door de grote schare van trouwe vrijwilligers als een huis.
Als klap op de vuurpijl zijn de plannen voor de nieuwe hal rond en wordt er eind van dit kalenderjaar begonnen met de bouw. Het wordt een prachtige hal waarin de hele club kan trainen en spelen. Ook de kantine zal een gezellige verenigingsplek worden.

De afgelopen maanden zijn natuurlijk volledig gedomineerd door Covid19. Het afbreken van de competitie en de trainingen viel menigeen zwaar. Maar ook binnen onze club zullen mensen zijn die zwaarder geraakt zijn door deze uitzonderlijke virusuitbraak. Laten we oog voor elkaar hebben en zo mogelijk elkaar steunen om er weer bovenop te komen.
Gelukkig kunnen we wel met het nieuwe seizoen een normale start maken, zij het met de 1,5 m regels.

Ik wens iedereen een fijne vakantieperiode en hoop jullie allemaal in goede gezondheid weer te zien in het nieuwe seizoen.

Namens het bestuur,
Peter den Nijs
voorzitter