Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Contact

Beachvolleybal

Nationale Beach Competitie bij Bavo Beach

Geplaatst op:
22 juli 2020
Door:
De Webmaster
Categorie:
beachvolleybal

Zaterdag 25 en zondag 26 juli zijn de velden van Bavo Beach het decor van diverse toernooien in het kader van de Nationale Beach Competitie, dé beachvolleybalcompetitie van Nederland op hoog niveau. Beide dagen wordt er gestreden op diverse niveau's, van Topdivisie tot 3e divisie!

Zaterdag zijn er de volgende toernooien:

  1. topdivisie heren
  2. 1e divisie dames
  3. 1e divisie heren
  4. 3e divisie dames

Zondag zijn deze aan de beurt:

  1. topdivisie dames
  2. 2e divisie heren
  3. 2e divisie dames
  4. 3e divisie heren

Covid-19 maatregelen

Het is natuurlijk heel fijn dat de beach toernooien weer mogen plaatsvinden. We moeten ons alleen wel aan de richtlijnen hiervoor houden.
Heb je corona gerelateerde klachten zoals koorts, neusverkouden, droge keel? Dan vragen we je om thuis te blijven.
Als je bij Bavo Beach aankomst verzoeken we je om direct even je handen te wassen. Dit kan bij de kraantjes aan de buitenkant van de wc’s.
Houdt buiten het veld zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. Geef elkaar geen hand of knuffel. Op deze manier houden we het voor elkaar maar bijvoorbeeld zeker ook voor onze vrijwilligers zo veilig mogelijk.

Naast ons beachvolleybalveld is een groot grasveld. Mocht het op onze accommodatie te druk worden en moeilijk om afstand te houden dan gaan we jullie verzoeken om het veld te gebruiken wanneer je zelf niet hoeft te spelen.

Kleedkamers

Bavo Beach beschikt over 2 kleedkamers met warme douches. Om genoeg ruimte tot elkaar te kunnen houden mogen er max. 5 personen tegelijk in een kleedkamer zijn ivm de corona maatregelen.

Horeca

Onze horecavoorziening is dit jaar nog een uitgifteluik voor drankjes en een simpele snack. We hebben vanaf 10:00uur een foodtruck geregeld voor iedereen die gedurende de dag zin heeft om iets te eten.

Routebeschrijving

Kom je met de auto en voer je ons adres in je routeplanner: Henk van Turnhoutpad 4, Haarlem dan stuurt de routeplanner je naar een verkeerd adres.
Als je er bijna bent moet je op de Belgiëlaan helemaal doorrijden tot einde (water). Daar ga je rechtsaf en daarna is het de 2de afslag rechts. Mochten de parkeerplaatsen vol raken dan wordt je eerder opgevangen door onze parkeerwachters.

Kluisjes

We beschikking helaas nog niet over kluisjes dus neem zo min mogelijk waardevolle spullen mee.