Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Contact

Beachvolleybal

Sterke start organisator Bavo Beach Haarlem

Geplaatst op:
4 augustus 2020
Door:
De Webmaster
Categorie:
beachvolleybal

VoV, 02-08-2020. 20:52 uur.  Op 25 en 26 juli organiseerde de snelgroeiende beachtak (Bavo Beach) van VC Spaarnestad op het mooie complex met 10 beachvelden in de Haarlemse wijk Schalkwijk voor het eerst in haar bestaan een prachtig en professioneel georganiseerd toernooi voor topdivisie t/m 3e divisie. Er deden 16 topdivisieteams, 24 eerste divisie- en 24 tweede divisieteams mee. En waren wedstrijden op derde divisieniveau. Een ideale mix van top- en breedtesport.

Omdat tot zaterdag 8 augustus geen DELA Eredivisie beachvolleybal wordt gespeeld zijn veel eredivisiekoppels uitgeweken naar de topdivisie. Dat leverde een groot aantal aanmeldingen voor dit toernooi op, waardoor een aan tal goede spelers een niveau lager zouden moeten spelen. Daarom is door de Nevobo-organisator in de 1e en 2e divisie het aantal beschikbare plaatsen verruimd van 8 naar 12 teams.

Bavo Beach/VC Spaarnestad had voor een professionele ambiance gezorgd. Er was een ervaren wedstrijdleiding, een professionele Foodtruck, een professionele speaker (Jan van der Meulen, de vaste speaker bij de schaatswedstrijden in Thialf Heerenveen).

Lees verder op de website van Vizier op Volleybal