Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Start competitie

Geplaatst op:
10 september 2020
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen
Komende week start de competitie. Hoe de vereniging een en ander in goede banen wil leiden vinden jullie op deze pagina.

Algemeen

In de afgelopen trainingsweken vinden we als bestuur dat er over het algemeen verstandig en goed is omgegaan met de richtlijnen en het protocol dat we hebben gepubliceerd, zowel door de trainers als door de spelers/sters.

We zien echter wat verslapping in het volhouden van de afspraken. Toch zijn deze afspraken essentieel om onze mooie sport te kunnen blijven bedrijven.
We willen daarom iedereen er nogmaals op wijzen dat je met het niet naleven van de afspraken niet alleen de gezondheid van jezelf en je naasten in gevaar brengt, maar ook de club.

De komende weken zien we als een vervolg op de periode waarin alleen getraind werd. Als de regels niet voldoende nageleefd worden, dan zien wij ons genoodzaakt de maatregelen verder te moeten aanscherpen. We hopen dat het niet zover hoeft te komen. Uiteraard zullen regels versoepeld worden wanneer daar aanleiding toe is.

Ook wij worden als vereniging scherp in de gaten gehouden en willen boetes (tot 4000 euro) en andere sancties (zoals sluiting van de hal) van de overheid te allen tijden voorkomen.

Als bestuur hebben we er vertrouwen in dat we op jullie kunnen rekenen.

Namens het bestuur,
Jan, secretaris