Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Teamtaken zijn ingedeeld

Geplaatst op:
9 september 2020
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen

Met de start van het nieuwe seizoen zijn ook de teamtaken weer ingedeeld. Zonder wedstrijdleiding en scheidsrechters valt er nou eenmaal niet te volleyballen. Elk team zal een steentje bij moeten dragen om alle wedstrijden weer goed te laten verlopen.

Een zaaldienst is nodig om de wedstrijden in de Beijneshal op zaterdag en op wedstrijdavonden in goede banen te leiden. Zeker voor teams van buiten Haarlem is het van belang dat ze weten waar ze moeten zijn. Denk maar eens hoe het is als je zelf in een andere, onbekende, plaats moet spelen. Dan is het toch prettig als je een zaaldienst kunt vinden.

Alhoewel de indeling met veel zorg is gemaakt en ingevoerd kan er natuurlijk altijd een foutje in sluipen. Kijk daarom het schema al even na en meld eventuele bijzonderheden. Bij wedstrijdwijzigingen later in het seizoen ben je als team zelf verantwoordelijk een eventuele zaaldienst zelf op te lossen.

Lees meer over de zaaldiensten en bekijk de indeling.

Voor de wedstrijden op eredivisieniveau van onze zitvolleyballers moet Spaarnestad per wedstrijd 2 vlaggers/lijnrechters beschikbaar stellen. Binnen Spaarnestad is dit een van de verenigingstaken die we verdelen onder onze teams, vergelijkbaar met scheidsrechters en zaaldienst beurten.

Lees meer over het vlaggen en bekijk de indeling.

Tenslotte moet een wedstrijd ook geleid worden en daarvoor worden scheidsrechters aangewezen.

Als er onderling geruild wordt, dan horen wij dat graag. In een enkel geval is een team aangewezen dat niet op die avond speelt. Ook dit wordt bijgehouden om een eerlijke spreiding te bevorderen.

Het volledige overzicht vind je op deze pagina.

Voor je eigen team vind je alle ingedeelde teamtaken op je teampagina,