Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Contact

Belangrijk

Contributie VC Spaarnestad 2020-2021

Geplaatst op:
27 oktober 2020
Door:
De Webmaster
Categorie:
Bestuurlijk nieuws

Het volleybalseizoen 2020-2021 is nu 2 maanden onderweg, en voor de senioren helaas al weer tijdelijk stopgezet. En hoelang dit gaat duren, en of we nog aan volleyballen toekomen weten we niet. De hele coronacrisis maakt dat het seizoen met een hoop onzekerheden van start is gegaan.

Een "normale" begroting is makkelijk te maken, maar we weten nu al dat dit niet reëel is. Er is een aantal vaste kosten, maar ook een aantal variabelen waarvan we de effecten nog niet goed kunnen inschatten.

Afgelopen seizoen waren de contributies eind maart al betaald en was een groot deel van het seizoen al gespeeld. Het bestuur heeft toen besloten om in ieder geval de trainers ook voor de laatste weken hun vrijwilligersvergoeding uit te betalen. De enige financiële besparing die we als vereniging hebben gehad door de Coronacrisis was de zaalhuur in de laatste 6 weken die we niet hebben hoeven te betalen.

Als pleister op de wond hebben we in de aanloop naar de zomer besloten om de contributie van Bavo Beach laag te houden. Heel veel leden hebben alsnog hun volleybalkunsten kunnen vertonen op het zand en daar met veel plezier gesport.

Voor de contributie van het lopende zaalseizoen hebben we als bestuur de volgende beslissingen genomen:

 • De basiscontributie blijft gelijk aan de contributie van vorig jaar;
 • De besparing op de zaalhuur van afgelopen seizoen (maart/april) verwerken we als een eenmalige korting op de basiscontributie (afhankelijk van het lidmaatschap zal die korting tussen de € 10,- en € 21,- bedragen) – zie de contributietabel;
 • Van het nieuwe contributiebedrag dient 50% op 30 November te zijn betaald;
 • Het 2e deel van de contributie wordt in januari 2021 vastgesteld. Dit is onder andere afhankelijk van de volgende zaken:
  • Vervallen van trainingen/wedstrijden in de periode sept-dec 2020;
  • Korting vanuit de Nevobo op de afdracht naar de Nevobo ivm de competities;
  • Uitzicht op het wel/niet door kunnen gaan van trainingen en/of wedstrijden in de periode jan-april 2020;
 • De trainers krijgen dit seizoen alleen een vrijwilligersvergoeding voor de trainingen die zij wel hebben gegeven.

Uiteraard zullen we op de ALV de afrekening 2019-2020 presenteren en een begroting 2020-2021 met alle bijbehorende uitgangspunten. Maar dat dit ook financieel een raar jaar wordt, dat mag duidelijk zijn. We hopen op een ieders begrip en medewerking zodat we ook financieel deze crisis overwinnen.

Zie voor meer details en bedragen de contributietabel in deze pdf.

De contributie kan zoals altijd worden betaald via de Ideal-link van mollie-payments in de "Mijn Spaarnestad" omgeving, of overgemaakt worden op rekening NL33 INGB 0004400413 tnv VC Spaarnestad (dringend verzoek voor met name de ouders om de volledige naam van het kind te vermelden, is soms een behoorlijke puzzel).

Mochten er vragen zijn, mail dan naar penningmeester@vcspaarnestad.nl of stuur een appje naar 06-24460463.
Leden die inmiddels al het volle bedrag hebben betaald krijgen het teveel betaalde bedrag terug zodra we in januari de definitieve bedragen hebben vastgesteld.