Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

BINGO!

Geplaatst op:
7 februari 2021
Door:
De Webmaster
Categorie:
mini
Afgelopen vrijdag waren de mini's weer even in teamverband bij elkaar. Niet om te volleyballen, helaas, maar om met elkaar te BINGO-en. De minicommissie organiseerde deze middag/avond voor alle kinderen die mee wilden doen een online feestje. 
Via een, na aanmelding toegezonden, Zoom-link kwam de kinderen in een grote vergadering. Zodra iedereen van een team er was, gingen de kinderen met hun eigen trainers in een break-outroom aan de BINGO. Sommige trainers hadden een echte bingomolen geregeld, anderen maakten gebruik van een online variant. De kinderen hadden allemaal een bingokaart toegestuurd gekregen en zaten er klaar voor!
 
Wat waren de kinderen enthousiast! Uit betrouwbare bron hoorden we sommigen van te voren al liepen te stuiteren door het huis. En op het moment zelf..... super fanatiek! Bij sommige teams was het doodstil en zagen we gespannen koppies. Bij andere groepen was het een gezellig gekakel en waren de getallen amper te horen. Het "BINGO" moet door heel Haarlem te horen zijn geweest! 
 
Al met al een leuke activiteit waarbij we elkaar weer even gezien hebben!