Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Het zand lonkt..........

Geplaatst op:
28 februari 2021
Door:
Jan Koehorst
Categorie:
Algemeen

Nadat afgelopen dinsdag de regering bekend maakte dat de sporters buiten meer mogelijkheden in teamverband kregen, ging de vlag bij velen uit. Ook bij Spaarnestad. We kunnen weer ballen!! Tenminste, dat geldt voor bijna 400 leden van onze vereniging. Want ben je ouder dan 26, helaas, dan moet je nog even wachten.....
Het bestuur, TC's en allerlei andere vrijwilligers hebben zich in slag in de rondte gewerkt om deze week te kunnen starten.
Op de eerste plaats was het op 21 februari al een drukte van belang op het Beachterrein. De palen moesten ingegraven worden en dat is een flinke klus. Hulde aan Willem de Vries en zijn trouwe helpers!! Het zonnetje scheen en stimuleerde nog meer.
Inmiddels hadden de jeugd- en minicommissie alle trossen losgegooid. Trainingsschema's, ballen pompen, trainers benaderen etc. etc.

En daardoor kunnen de jeugdspelers die in de jeugdcompetitie spelen (zouden spelen) weer als team ballen. Donderdag gaan de eerste jeugdgroepen aan de bak, vrijdag trappen de mini's  af. Zij maken het zaalseizoen t/m 23 april in de "zandbak" af.
En dan was daar de verrassing van de persconferentie. De oudere jongeren, de net-volwassenen of hoe je ze ook wil noemen mogen ook in teamverband buiten weer trainen. En dat zijn er toch ook 95.
Hoe gaat het nu allemaal voor deze groepen?
Begin van deze week kan er weer ingelogd worden om te reserveren. De betrokkenen krijgen persoonlijk via de mail informatie. Ook de jeugdigen die in de eerste teams spelen gaan in groepsverband weer trainen. De TC's zorgen voor info.

En dan maar hopen dat er zo half maart nog meer leden mogen ballen.
Op 1 april neemt de Bavo-Beach-commissie het roer weer over en kunnen de beachvolleyballeden van Spaarnestad aan de bak.
In de komende weken nog veel meer berichten over de komende maanden. Maar dit wilden we toch alvast melden.
Alle jonge volleyballers heel veel plezier (de ouderen kijken een beetje jaloers toe) en nu maar hopen dat de zon zich nog meer laat zien in de komende weken.

JK te H.