Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Contact

Heren 1

VC Spaarnestad schrijft in voor Topdivisie

Geplaatst op:
2 mei 2021
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen
Vandaag is er een persbericht verstuurd waarin VC Spaarnestad de ambitie kenbaar maakt om volgend jaar in de nieuwe Sporthal Topdivisie te gaan spelen met beide teams. Persbericht is als volgt:
Volleybal
Vc Spaarnestad wil Topdivisie
Waar andere verenigingen een stap terug doen, maakt VC Spaarnestad de stap naar voren. Na een constructief gesprek met de Volleybalbond heeft VC Spaarnestad besloten de beide eerste teams voor te dragen voor een plaats in de Topdivisie.
VC Spaarnestad wordt gezien als een 'sleeping giant' in volleyballand. Met 750 indoor volleybal leden en 450 beachvolleybal leden is de vereniging in totaliteit de grootste van Nederland.
Met inschrijving in de Topdivisie, wordt er aan de vereniging een topsport afdeling toegevoegd.
De afgelopen jaren is er gewerkt aan een high performance organisatie, waar krachttraining programma's, medische begeleiding en de coachpoule een centrale rol in nemen.

Met o.a. Marly Bak, Kian Macnack, Denise de Kant en Yannick Bak heeft VC Spaarnestad de nodige Eredivisie spelers voort gebracht. In de nabije toekomst willen we onze talenten voor eigen publiek in onze nieuwe (top)sporthal in Haarlem laten excelleren.