Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Contact

Ook ons 1e herenteam naar de topdivisie

Geplaatst op:
20 mei 2021
Door:
Jan Koehorst
Categorie:
Algemeen

De laatste kogel ging deze week door door de kerk. In dit geval door de Nevobo. Want..... er was nog een plaats over voor het eerste herenteam in de topdivisie zuid. En dus hebben we zowel bij de dames als bij de heren nu een topdivisieteam. In feite een plaats die bij zo'n grote en gezellige vereniging past. De kers (in dit geval 2) op de taart!! 

En daarmee was die spreekwoordelijke taart nog niet op. Want door de promotie van heren 1 ontstond een vacature in de tweede divisie en je raadt het al.... ons belofteteam gaat die plaats invullen. Voor Jonne bij heren 1 en Marcha bij H2 een geweldige uitdaging. 

Inmiddels commissie wedstrijd- en trainingsindeling al druk aan het werk. Zoals het er nu uitziet hebben we straks 8 superzaterdagen waarin beide vaandelteams (een mooi ouderwets woord) samen thuis spelen. Kortom het gaat een feest van jawelste worden, want iedereen is er eigenlijk wel aan toe, na meer dan een jaar geen zaalvolleybal in Haarlem. En dan, eind december gaat de nieuwe hal opgeleverd worden. Rond Kerst zal een grote groep vrijwilligers van Spaarnestad onze horeca klaarstomen voor de tweede helft van het seizoen. 

Prachtig nieuws. Dank aan de lobbyisten die uiteindelijk de Nevobo over de streep trokken. Spaarnestad wordt, nee is, de superclub met nu twee topploegen in de topdivisie. Dus, om in stijl te blijven, TOP!

 

JK