Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Contact

Voorlopige teamindeling beschikbaar

Geplaatst op:
27 juni 2021
Door:
De Webmaster
Categorie:
Algemeen
De voorlopige indeling van alle teams staan op de site. De TC's hebben weer hard gewerkt om rekening te houden met alle wensen en ideeën. We snappen dat sommige mensen blij zullen zijn met de indeling, maar dat anderen wellicht teleurgesteld zullen zijn. Jongens en meisjes A1 en A2 teams ontbreken nog, deze worden kort na de eerste trainingen gepubliceerd. Betrokkenen zijn hierover ingelicht door de Jeugd Commissie.

De teamindeling zoals die nu gepubliceerd is, is in principe de indeling waar we komend seizoen mee aan de slag gaan. Het blijft echter nog een voorlopige teamindeling. Het kan zijn dat er omstandigheden komen die vragen om kleine wijzigingen in de indeling.

Onder 'teams' staat een pagina met 'alle teams' waarop je op zoek kunt gaan naar je eigen naam, wanneer je bent ingelogd zie je bij 'My vcSpaarnestad'direct de naam van het team waarin je staat ingedeeld.

De TC heeft alle leden ingevoerd die per vandaag daadwerkelijk als lid staan ingeschreven. Van een aantal nieuwe aanmeldingen is de inschrijving nog niet binnen / nog niet verwerkt, zodoende kan het voorkomen dat er namen ontbreken in een team. Het kan dus zijn dat er bijvoorbeeld 8 teamleden in jouw team gepubliceerd staan, maar dat je team in werkelijkheid zal bestaan uit 9 of 10 spelers. Zodra de inschrijving van deze nieuwe leden is verwerkt zullen de spelers in kwestie worden toegevoegd. Hierover zullen we in principe niet nader berichten.

Trainingen

Het trainingsrooster is nog niet klaar maar komt spoedig beschikbaar.

De trainingen beginnen dit jaar in de week van 23 augustus. Wellicht dat enkele teams een week eerder beginnen, daarover krijg je in dat geval per mail bericht.

E-mail

Let op, ook de mail-adressen van de teams zijn nu aangepast, dus gebruik het adres van je nieuwe team als je een mail aan je teamgenoten wilt sturen.

Competitie

De competitie start in de week van 13 september.

Wanneer je vragen hebt over de indeling, of één van bovenstaande teams graag training wil geven, dan kan je contact op nemen met de betreffende TC, middels één van de volgende mailadressen. 

Heren 1-4, Dames 1-4: tc-prestatielijn@vcspaarnestad.nl
Overige heren: tcheren@vcspaarnestad.nl
Overige dames: tcdames@vcspaarnestad.nl
Jeugd: tcjunioren@vcspaarnestad.nl
Mini’s: minicommissie@vcspaarnestad.nl
Recreanten: tcrecreanten@vcspaarnestad.nl
Zitvolleybal: tczitvolleybal@vcspaarnestad.nl

Wij hopen dat we er met zijn allen weer een mooi seizoen van kunnen maken!

Maar eerst, een fijne zomer en wellicht zien we elkaar op Bavo Beach. 

Sportieve groet,
Namens alle TC’s en het Bestuur