Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Contact

Legionella en spelerskaarten

Geplaatst op:
17 september 2021
Door:
Jan Koehorst
Categorie:
Algemeen

Legionella

In de Beijneshal is door de gemeente geconstateerd dat er in het water een lage graad van legionella aanwezig is. Inmiddels zijn er de noodzakelijke maatregelen genomen en uitgevoerd. Komende week wordt voor het water voor de laatste keer (hopen we) weer getest en is dan het water in orde dan is de legionallabesmetting ook voorbij.

Bovenstaande kwestie is ons laat en wat gebrekkig medegedeeld. Het is nu zo dat er geen enkel probleem is om water te drinken, maar dat het douchen na de training en wedstrijden niet toegestaan is. Nogmaals komende week hopen we dat het weer voorbij is.

 

Spelerskaarten

De nevobo gaat een ander systeem invoeren betrefffende de spelerskaarten. (vergelijkbaar met de wijze waarop de speelgerechtigheid in het voetbal wordt gecontroleerd). Het was de bedoeling van de Nevobo dat dit systeem aan het begin van het seizoen zou werken. Maar ja, dat is dus niet gelukt. In een laat stadium zijn we daarover geïnformeerd. De ledenadministratie heeft in de maanden juni en juli zo'n 200 spelerskaarten weer in orde gemaakt. Heel veel werk! (Dank aan Joke) Na spoedoverleg met de Nevobo worden deze kaarten alsnog op de bekende wijze gefabriceerd. Het heeft bij het hoofdkantoor echter wel tot vertraging geleid. Bellen of appen naar de ledenadministratie heeft geen zin; ook wij zijn afhankelijk van het versturen van de kaarten door de Nevobo. Inmiddels kan je gewoon spelen op je oude pas. Dat is aan alle scheidsrechters door de Nevobo meegedeeld. Heb geen kaart (meer) dan is en legitimatiebewijs (geen OV kaart!) voldoende om gewoon te kunnen spelen. 

Zodra de kaarten binnen zijn, krijgt iedereen deze toegestuurd. De enveloppen liggen al klaar!!

JK