Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Contact

Corona maatregelen na 06-11

Geplaatst op:
7 november 2021
Door:
De Webmaster
Categorie:
Bestuurlijk nieuws

Afgelopen week zijn we geconfronteerd met de nieuwe, aangescherpte maatregelen van de overheid betreffende de maatregelen om de verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan.

Gelukkig mogen we blijven volleyballen en kunnen de wedstrijden en trainingen gewoon doorgaan. Wel moet iedereen vanaf 6 november vanaf 18 jaar die wil spelen of trainen een coronatoegangsbewijs laten zien.

Afgelopen zaterdag hebben we in de Beijneshal de maatregelen uitgevoerd zoals de overheid die wil. Daarbij werden alle aanwezigen van 18 jaar en ouder gecontroleerd via de QR code, die aangeeft of men volledig gevaccineerd is. Deze controle verliep gelukkig vlekkeloos en een compliment aan al degenen die zonder uitzondering meewerkten.

We beseffen dat de meningen over de maatregelen verschillen en we respecteren ieders opvatting. Wij volgen slechts de instructies op die we van de overheid en het RIVM moeten volgen. De trainers en bestuursleden in onze vereniging doen hun best en staan klaar om je zo goed mogelijk te helpen bij de nieuwe manier van inchecken. Het is weer even aanpassen, voor iedereen. We hopen dat we ook in de komende weken op je medewerking kunnen rekenen.

Sporten levert een bijdrage aan het verhogen van je weerstand en aan het bestrijden van deze gezondheidscrisis. We vinden het dan ook belangrijk dat alle leden toegang hebben tot onze vereniging en zich er veilig voelen. Daar doen we sinds de start van de pandemie alles aan en dat blijven we ook doen.

Hoe is nu de gang van zaken?

Trainingen
De trainer (eventueel aangevuld met een vrijwilliger) controleert bij de teams met spelers en speelsters van 18 jaar en ouder de QR code.
Wel blijft onverminderd van kracht dat wanneer je je ziek voelt, je thuisblijft en je laat controleren.

Wedstrijden
Iemand van het team (of de teams) die voor de zaaldienst zijn aangewezen een extra opdracht hebben om degenen die de wedstrijd spelen te controleren. Ook hier geldt dat er medewerkers van of namens het bestuur aanwezig kunnen zijn die de zaaldienst ondersteunen bij de controle.

Mochten er zich onverwachte problemen voordoen dan is er direct contact met een bestuurslid mogelijk om het probleem op te lossen.
We hopen dat deze maatregelen van korte duur zullen zijn en dat we weer onbekommerd kunnen blijven volleyballen. Want dat willen we toch allemaal!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur