Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Ameland, we komen!!

Geplaatst op:
7 juni 2011
Door:
Eugene La Haye
Categorie:
Algemeen

Nu het zaalseizoen toch echt zijn einde nadert en de zaalselecties langzaam worden vastgesteld, neemt de koorts voor Ameland toe.

Inmiddels gaan meer dan 75 leden van Spaarnestad (recreanten, jeugd, H1, D12 etc etc) mee naar de centrale kampeerboederij De Kuul in Hollum. Uit betrouwbare bron hebben we begrepen dat er nog een "geheime" caravan is gehuurd door ene MH en MN die zoals elk jaar met hun kinderen elders vertoeven, maar wel de gelederen versterken met hun aanwezigheid.

We hebben nu al meer dan 25 teams vanuit de eigen gelederen via Spaarnestad ingeschreven. Daarnaast zijn er nog een paar kanjers bij de dames die op eigen kracht meedoen binnen de divisietoernooien. En uiteraard zijn er fanatieke beachvolleyballers die de hele zomer doorspelen en zelf al hadden ingeschreven voor Ameland.

 

Het belooft dus weer een spktakel te worden. We hebben nog enkele slaapplekken vrij. En we kunnen nog een enkel team inschrijven. Maar je moet er wel snel bij zijn. De inschrijving via het officiele kanaal van FreeTime gaat ook erg hard.

 

Eugene en Daphne

 

ameland@vcspaarnestad.nl