Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

GEZOCHT: COORDINATOR/WEDSTRIJDLEIDER RECREANTENTOERNOOI

Geplaatst op:
14 augustus 2011
Door:
de webmaster
Categorie:
Algemeen
Wij zijn met spoed op zoek naar een (of meerdere) enthousiaste vrijwilliger(s) die het recreantentoernooi in Haarlem willen organiseren. Zie onderstaande omschrijving van de werkzaamheden.

Elk jaar worden in Haarlem 13 recreantentoernooien georganiseerd, altijd in de Spaarnehal en afwisselend op maandag of woensdag. De toernooien worden goed bezocht. Ook voor dit jaar stromen de aanmeldingen binnen. Het toernooi kan echter alleen plaatsvinden als er een coördinator/wedstrijdleider is!

 

Namens de Nevobo heeft Jos Weijers de afgelopen jaren toernooien georganiseerd en gecoördineerd. Aangezien Jos heeft aangegeven hiermee te willen stoppen, zijn we op zoek naar een vervanger(s). Wij hopen van harte dat er onder de bijna 200 aan de toernooien deelnemende spelers tenminste één is die deze handschoen op wil pakken.

 

Het is mogelijk een aantal taken met meerdere personen uit te voeren. We kunnen ons voorstel dat we een pool van mensen oprichten die samen de coördinatie/wedstrijdleiding op zich nemen. Vele handen maken immers licht werk! Vraag dus ook je teamgenoten of vrienden om te helpen. Ook niet-volleyballers zijn welkom.

 

Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

Meer informatie over de werkzaamheden vind je hier.

 

Samen moet het ons lukken om het recreantentoernooi in Haarlem te behouden!