Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Spaarnestad jongens C1

Geplaatst op:
27 oktober 2011
Door:
de webmaster
Categorie:
wedstrijdverslagen

De competitie draait op volle toeren en inmiddels hebben de jongens hun draai ook gevonden.

Vorig jaar speelden ze allemaal nog bij de mini's, een deel in het centrum en een deel in schalkwijk. Wel hadden ze elkaar al een paar keer ontmoet tijdens volleybalactiviteiten en het kamp. Maar samen in 1 team spelen hadden ze nog nooit gedaan.

 

Vol goede moed begonnen we met de trainingen, een hele Beyneshal voor 9 jongens, tja dat valt niet mee. Maar nadat inmiddels alle gangen, trappen, berghokken, kleedkamers, goals, ballenkasten, etc zijn ontdekt lijkt de rust in het team te zijn neergedaald.

Goed nu de wedstrijden: allemaal toch wel een beetje zenuwachtig bij de eerste wedstrijd, want zo'n veld is wel heel groot!

We zijn nu een aantal wedstrijden verder en de eerste punten zijn binnen. We hebben ondertussen al 2x gewonnen!!!

Iedereen doet zijn uiterste best om de bal over te spelen, want ondertussen hebben ze wel door dat het leuk is om in 3-en te spelen en dat je daardoor ook eerder scoort. Zeker tegen een tegenpartij die alleen maar de ballen in 1x terug knalt.

Tijdens de wedstrijd van gisteravond konden we ook eindelijk in een echt wedstrijdshirt spelen met een nummer, het zag er allemaal piecobello uit! En dan tegen zulke grote meiden en jongens winnen, geeft iedereen een heerlijk gevoel bij het naar huis gaan en lopen alle ouders vol trots met hun zoon mee.

Op naar de volgende wedstrijd: vrijdag 4 november in Nieuw-Vennep om 19.00uur

 

De coach