Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Wereldrecordpoging langste volleybalwedstrijd ooit

Geplaatst op:
22 november 2011
Door:
de webmaster
Categorie:
Algemeen
In 2008 heeft SVU Volleybal het wereldrecord langste volleybalwedstrijd ooit verbroken. Dat leverde een eervolle vermelding in het Guinness Book of Records op en meer dan 9000 euro voor de stichting Villa Pardoes. Dit record van 60 uur is inmiddels al twee keer verbroken en nu in handen van een Hongaarse club. Om hun record van 80 uur te verbreken wil SVU volleybal nu tussen kerst en oud & nieuw een nieuwe recordpoging wagen en het record naar 85 uur tillen. De grote winnaar zal echter de Johan Cruyff Foundation worden waarvoor we geld gaan inzamelen.
Zoals u begrijpt kunnen wij dit niet alleen en daarom hard zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Gedurende 85 uur hebben wij continu (24 uur per dag) scheidsrechters, masseurs, waarnemers, EHBO-ers en andere mensen nodig die een steentje kunnen bijdragen. Meer informatie hierover is te vinden op http://marathon.svuvolleybal.nl.

Heeft u zin en tijd om te helpen bij de recordpoging? Of weet u iemand anders die dat wel zou willen? Geef uzelf of hem/haar dan op via record@svuvolleybal.nl! Vermeld daarbij:
  • Wat u precies zou willen/kunnen doen: Scheidsrechter, waarnemer, masseur of EHBO
  • Wanneer u beschikbaar bent: De tijden zijn dinsdag 27 december 9:00 tot vrijdag 30 december 22:00. Als u een heel dag of nacht (of meerdere) kunt helpen is dat fantastisch,  maar ook met één of twee uurtjes zijn wij al wat geholpen.

Het leukste is natuurlijk om samen met een vriend(in) te komen helpen, dus maak ook uw omgeving enthousiast!

We horen graag van u! Ook als u nog vragen of opmerkingen hebt!

Groetjes namens de organisatie,
Ilse en Hester (0644964064)