Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Gehavend Spaarnestad D1 bereid zich voor op bekerduel

Geplaatst op:
8 september 2010
Door:
de webmaster
Categorie:
Algemeen
HAARLEM - Een kleine week voor het bekerduel tussen Spaarnestad en eerstedivisionist Dinto zit de lappenmand van de Haarlemmers behoorlijk vol. In slechts enkele weken voorbereiding zag de ploeg achtereenvolgens Minke Pilon, Aniek Nagtzaam & Rachelle Meijers geblesseerd raken. En gisteren kwam daar een behoorlijk serieuze enkelblessure van Marloes van Leen overheen.
"Erg vervelend allemaal," aldus trainer/coach Bart Suichies, "zeker omdat het vrijwel allemaal ongelukkige blessures zijn, die een beetje samenvallen. Ik geloof dat we daardoor sinds de start van het seizoen pas 1 of 2 keer compleet hebben getraind en dat is verre van optimaal. Gelukkig zijn Rachelle (duim) en Aniek (pols) weer bijna helemaal fit en kon Minke (duim) gisteren ook weer gedeeltelijk meetrainen, maar de blessure van Marloes is toch wel weer een behoorlijke tegenslag. Ze kan maar zo een paar weken uitgeschakeld zijn."

Veel tijd om stil te staan bij de blessuregolf heeft de ploeg uit Haarlem niet, want zondag staat eerstedivisionist Dinto op het programma. Suichies: "We zien die bekerwedstrijd zeker op dit moment als een serieuze testcase tegen een sterke ploeg. Het zou mooi zijn als we een setje van ze kunnen afsnoepen, maar gezien de aanloop naar het duel vind ik het belangrijker dat we de lijn van de afgelopen weken proberen door te trekken. Daarvoor zullen we met zijn allen hard moeten werken. Het is te hopen dat we daarbij een beetje verschoond blijven van verdere blessures."

De volgende wedstrijd van Spaarnestad D1
Zo 12 sept - 13.00u @ Beyneshal, Haarlem: Spaarnestad D1 - Dinto D1