Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Valse start heren 1

Geplaatst op:
26 september 2010
Door:
de webmaster
Categorie:
Algemeen
Spaarnestad heren 1 heeft afgelopen zaterdag de eerste competitiewedstrijd met 3-1 verloren van US 4. Spaarnestad startte met 3 nieuwe basisspelers ten opzichte van vorig seizoen: Matt van Wezel, Paul Pilon en Dick Visser.

Het zeer ervaren en degelijk spelende US bleek nog een maatje te groot. De eerste twee sets wonnen zij met wel 10 punten verschil. Mede door weinig servicedruk in combinatie met veel servicefouten, liep Spaarnestad continue achter de feiten aan.

De derde set werd door grote vechtlust nog wel nipt gewonnen met 25-27, maar na ook de vierde set met ruime cijfers te verliezen, kon Spaarnestad terugkijken op een teleurstellende start van de competitie.

Duidelijk is dat er nog veel te verbeteren is en dat heren 1 veel beter heeft gepresteerd in de voorbereiding. Nu is het zaak om het niveau wat ook op de trainingen wordt gehaald, door te zetten in de competitiewedstrijden. Iedereen is het er over eens dat dit aanstaande zaterdag aan eigen publiek moet worden getoond. In een hopelijk overvolle Beijneshal zal heren 1 er alles aan doen om aantrekkelijk volleybal te spelen…..en uiteraard te winnen!

Zaterdag 2 oktober speelt heren 1 om 16:00 uur tegen Croonenburg (vorig jaar nog 2e divisie) uit Castricum. Wij hopen op veel support…..