Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Zitvolleybal

Gezocht: enthousiastelingen ZITvolleybaltoernooi

Geplaatst op:
6 augustus 2010
Door:
de webmaster
Categorie:
zitvolleybal

Op zaterdag 4 september aanstaande vindt weer het jaarlijkse Alterno Zitvolleybaltoernooi plaats, in Apeldoorn.

Ik zou het leuk vinden om jullie alvast kennis te laten maken met deze snelle sport. Op dit moment heb ik 5 spelers en dat is natuurlijk nog lang niet genoeg. Welk niveau je in de zaal speelt is niet belangrijk. Zodra je gaat zitten is namelijk iedereen gelijk, want ik garandeer je dat bij iedereen de benen in het begin in de weg zullen zitten.

Op zaterdag 4 september aanstaande vindt weer het jaarlijkse Alterno Zitvolleybaltoernooi plaats, in Apeldoorn. Mocht je nog nooit van zitvolleybal gehoord hebben, bekijk dan even dit korte filmpje.

Zitvolleybal is een aantrekkelijke volleybalvariant, zowel om te beoefenen als om naar te kijken. Het is een prima alternatief voor iedereen die niet (meer) staand kan volleyballen, maar ook volleyballers met blessuregevoelige knieën of enkels kunnen overstappen naar deze variant. In de Nederlands competitie mag iedereen meespelen, ook zonder handicap.

Ik ga komend seizoen i.o.m. het bestuur de mogelijkheden bekijken om binnen Spaarnestad een zitvolleybaltak op te richten. Ik zou het leuk vinden om jullie alvast kennis te laten maken met deze snelle sport. Op dit moment heb ik 5 spelers en dat is natuurlijk nog lang niet genoeg. Welk niveau je in de zaal speelt is niet belangrijk. Zodra je gaat zitten is namelijk iedereen gelijk, want ik garandeer je dat bij iedereen de benen in het begin in de weg zullen zitten.
Lijkt het je leuk om mee te doen? Laat het mij dan snel weten via e-mail. De deadline is eigenlijk al verstreken, maar ik heb die een beetje weten op te rekken. Uiterlijk vrijdag 20 augustus moet ik onze deelname nu doorgeven. Ik hoop op veel enthousiaste reacties! Ook als je eerst meer wilt weten, mail me dan vooral.

Groeten, Robin de Haan (trainer/coach dames 3)