Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Wedstrijdverslag Heren 12

Geplaatst op:
3 oktober 2010
Door:
de webmaster
Categorie:
wedstrijdverslagen
Wanneer verandert een leuk draaiend team in een top team: als het een slechte wedstrijd winnend afsluit. Precies dit gebeurde afgelopen vrijdag (1 oktober) in sporthal 'De Boei' in Vinkeveen.

Atalante H2 - Spaarnestad H12 2-3
16-25 25-21 20-25 25-22 12-15

Met veel zelfvertrouwen betraden we de arena en gingen ook als een komeet uit de startblokken. De tegenstander wist niet waar ze het zoeken moesten. Ook werden ze tot overmaat van ramp regelmatig teruggefloten door hun eigen, overigens erg goed fluitende, scheidsrechter. Zonder een zweetdruppel te laten werd de eerste set winnend afgesloten (25-16). Overlopend van zelfvertrouwen werd de 2 set gestart. Echter bleek het een en ander niet echt meer te lopen. Het ging gelijk op tot het eind. Toen werden er toch echt teveel fouten gemaakt, waardoor we de 2e set aan de tegenstander moesten laten. De 3e (voor ons) en 4e set (voor Atalante) waren bijna exacte kopieën van de 1e en 2e. In de 4e set hebben we zelfs geprobeerd om eigen teamgenoten uit te schakelen. Roel is echter geen watje, een onvervalste elleboog en bijbehorende bult op z'n hoofd krijgen hem niet klein.

De stand werd dus 2-2 werd en een vijfde set was noodzakelijk om een uiteindelijke winnaar aan te wijzen. We begonnen de 5e set aan de 'slechte' kant van het net. Dat was de kant waar we 2 sets verloren hadden. En wederom ging het allemaal niet gemakkelijk. We wisselde naar de 'oede' kant bij een 6-8 achterstand. Gelukkig deed de 'goede' kant zijn naam eer aan. We gingen erop en erover en liepen uit tot 12-8. Atalante gaf zich echter niet gewonnen en kwam terug tot 12-12. En op het moment ze hun 13e punt wilde gaan scoren, liet Roel vakkundig z'n bril op de grond vallen. Een dubbelfout besloot de scheidsrechter. Wij rechte onze rug en in een vloek en een zucht trokken we alsnog de wedstrijd naar ons toe.

Dit alles betekent dat we tot op heden ongeslagen zijn. Komende woensdag 6 oktober (21:00 Beyneshal) is het volgende hoofdstuk uit dit jongensboek.