Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Heren 1 uit het bekertoernooi

Geplaatst op:
19 oktober 2010
Door:
Onbekend
Categorie:
wedstrijdverslagen

Afgelopen maandag speelde heren 1 de eerste ronde van het bekertoernooi. Vorig seizoen wisten de heren nog door te dringen tot de halve finales, waarin uiteindelijk na een protestzaak gewonnen te hebben alsnog werd verloren van de uiteindelijke bekerwinnaar. In de eerste ronde stond 1e klasse-team Shot H1 uit Culemborg op het programma. Op papier een eenvoudige tegenstander.

Spaarnestad heren 1 reisde afgelopen maandag met een aangepast team af naar Culemborg voor deze ‘formaliteit’. Afwezigen waren: Matt van Wezel, Paul Pilon, Joost Huesken en Michiel Bosman. Dennis Blesgraaf en Marco Reemer waren mee om ervaring op te doen.

 

Shot staat momenteel bovenaan in de eerste klasse en mocht niet worden onderschat. Dit bleek lastig voor de mannen uit Haarlem. Het eigen niveau werd niet gehaald en de mannen uit Culemborg speelde boven hun kunnen. Spaarnestad kwam er aanvallend niet doorheen en de spelverdeling liet te wensen over. Daarnaast moet gezegd worden dat Shot verdedigend erg sterk speelde en ook aanvallend zijn mannetje stond. Vooral op de middenaanval van Shot hadden de blokkeerders van Spaarnestad geen antwoord.  

 

Ieder punt dat niet werd gescoord, leverde meer frustraties op. Hierdoor kwam Spaarnestad geen moment in het spel en werd er met 3-0 verloren van Shot. Al met al was het voor de coach een zeer leerzame wedstrijd en kan heren 1 niets anders doen dan de mannen uit Culemborg te feliciteren en succes te wensen in het verdere bekertoernooi.