Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Wat doet jouw team voor Serious Request?

Geplaatst op:
7 oktober 2014
Door:
de webmaster
Categorie:
Algemeen
Beste volleyballers,

Zoals velen weten staat het Glazen Huis van Serious Request dit jaar in Haarlem. Wij van Heren 1 vinden dat de grootste sportvereniging uit Haarlem en omgeving niet mag ontbreken als het gaat om doneren voor dit goede initiatief van 3FM.

Daarom dagen wij graag alle teams van Spaarnestad uit om een bijdrage te leveren aan de uiteindelijke donatie vanuit onze club. Wat doet jouw team voor Serious Request? Een bijdrage per gewonnen set? Met het hele team de straat op? Kijk voor inspiratie op de site: http://seriousrequest.3fm.nl/kominactie

Na de wedstrijden op de laatste thuiszaterdag van dit kalenderjaar (zaterdag 13 december) organiseren wij een Serious Request-avond, waarbij het inzamelen van geld voor het Glazen Huis centraal staat. Er kunnen nummers worden aangevraagd, er zal een veiling plaatsvinden en natuurlijk worden de opbrengsten van alle teams bekend gemaakt. Het team met de grootste donatie zal uiteindelijk de grote cheque van Spaarnestad mogen uitreiken op de Grote Mark bij het Glazen Huis!

Graag horen wij of jullie met het team meedoen en wat jullie plannen zijn. Laten we er met z'n allen een succes van maken en zorgen voor een mooi bedrag voor het goede doel 'Hands of our girls'!

Namens Heren 1,

Jonne