Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Teaminfo

Spaarnestad ZV1 wint tweede toernooi zitvolleybalcompetitie

Geplaatst op:
5 januari 2015
Door:
de webmaster
Categorie:
zitvolleybal
Op zaterdag 3 januari vond in Leersum het tweede toernooi van de zitvolleybalcompetitie plaats. Net als eerder in Almere deden beide zitvolleybalteams van Spaarnestad mee. Het werd een toernooi met twee gezichten. Door een lager aantal inschrijvingen waren de recreatieve 2e divisie en de competitieve 1e divisie dit keer samengevoegd. Het niveau van de tegenstanders bleek daardoor helaas te hoog voor Spaarnestad 2, dat de twee poulewedstrijden tegen Allvo en Alterno ruim verloor. In de laatste wedstrijd om plek 5 en 6 kon het team wel goed meekomen met de tegenstander, het combinatieteam van GOK. Die wedstrijd ging weliswaar verloren, maar dit keer was er wel heel aardig gespeeld en had het team zelfs even kunnen ruiken aan setwinst.
 
Spaarnestad 1 pakte het precies andersom aan. Het team speelde een mindere wedstrijd tegen de Tilburgers van Sarto en verloor die wedstrijd prompt met 2-1. Tegen GOK herstelde het team zich prima en boekte een verdiende 3-0 overwinning. Omdat Sarto een set liet liggen tegen GOK eindigden Spaarnestad en Sarto op een gedeelde eerste plaats. De Haarlemmers hadden echter een beter doelsaldo en mochten daarom gaan strijden om de toernooiwinst. Tegenstander Allvo bleek zijn kruit al te hebben verspeeld in de poulefase en werd dan ook eenvoudig met 2-0 verslagen. Toernooiwinst dus voor Spaarnestad en dat werd dan ook nog even gevierd in de kantine.
 
Op 7 februari vindt het volgende toernooi plaats. Dan reizen onze zitvolleyballers af naar de Betuwe. Hopelijk kan het tweede team dan ook potten breken en weet het eerste de prestatie van Leersum te herhalen.