Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Verzoek tot contributiebetaling

Geplaatst op:
8 november 2010
Door:
Eugene La Haye
Categorie:
Bestuurlijk nieuws

141 Medevolleyballers hebben nog geen contributie betaald. Als er eind oktober niets van je rekening is afgeschreven via de automatische incasso, wordt je verzocht zelf de contributie over te maken.

Conform de afspraken gemaakt op de ledenvergadering, moet de contributie op 31 oktober zijn voldaan (zie het huishoudelijk reglement). Als je een automatische incasso hebt afgegeven incasseren we rond 31 oktober 50% (reeds uitgevoerd) en de andere 50% eind december.

 

Tot op heden hebben 141 leden geen contributie betaald en ook geen machtiging tot automatische incasso afgegeven. Aan deze leden hebben we het dringende verzoek de contributie nog deze week in zijn geheel over te maken naar giro 4400413 tnv VC Spaarnestad.

 

Een aantal leden hebben de automatische incasso gestoneerd. We willen deze leden verzoeken alsnog zelf voor de betaling zorg te dragen.

 

9 Leden hebben ondanks de machtiging tot automatische incasso ook nog zelfstandig de contributie over gemaakt. Uiteraard bedanken wij deze leden voor hun welwillendheid. Maar dit is nu ook weer niet nodig. Het teveel betaalde bedrag is reeds teruggestort (je hoeft dus niet zelf meer te stoneren).

 

Mocht je op een of andere reden niet in staat zijn om nu de contributie te betalen. Neem dan even contact op.

 

 

Eugène La Haye

Penningmeester VC Spaarnestad