Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Direct gaan fluiten op hoog niveau??!!

Geplaatst op:
6 november 2010
Door:
Onbekend
Categorie:
Bestuurlijk nieuws

Cursus speciaal voor ervaren volleyballers!

Dan geen lange route via de lagere klasses maar direct leuke wedstrijden op mininaal promotieklasse niveau!

 

Kans voor ervaren volleyballers om direct op hoog niveau te gaan fluiten!!

BERICHT VAN DE NEVOBO

Inmiddels zijn redelijk wat verenigingen op de hoogte van het leveringsplicht probleem van scheidsrechters.

Verenigingen die genoeg scheidsrechts leveren fluiten ook wedstrijden van verenigingen die niet genoeg leveren.

Hier is veel ophef over in de regio West. Verenigingen geven regelmatig aan dat zij het uiterst vervelend vinden dat zij last hebben van het feit dat andere verenigingen niet de juiste verantwoording nemen.

De verenigingen die niet voldoen aan hun leveringsplicht moeten komend seizoen zorgen dat zij voor het volgend seizoen voldoende kunnen leveren anders zullen er sancties volgen voor de vereniging.

Uiteraard zien wij dit het liefst niet gebeuren en willen we vanuit de Nevobo jullie hierin op allerlei manieren helpen.

Om zoveel mogelijk verenigingen nu nog de optie te geven scheidsrechters op te leiden, zal er op zeer korte termijn nog een VS3 opleiding op een centrale plek van het leveringsprobleem worden gestart. De opleiding zal dan ook van start gaan in Amsterdam. Het is belangrijk te weten dat deze pas van start kan gaan als er genoeg aanmeldingen zijn!!

Door een opleiding op zeer korte termijn te organiseren zal alles in een snel tempo moeten worden besloten. Een goede planning is hierdoor van belang. De eerste bijeenkomst dient de eerste week van december plaats te vinden.

De aanmeldingen dienen volgende week binnen te zijn, uiterlijk donderdag 11 november!

De woensdag blijkt de dag te zijn waarop de meeste verenigingen geen training of wedstrijden hebben. De workshops van de VS3 staan voorlopig gepland op woensdag 8 december 2010, woensdag 9 februari 2010 en woensdag 6 februari 2011. Informatie over de exacte locatie in Amsterdam volgt spoedig.

Uw vereniging kampt met leveringsproblemen. Hoogstwaarschijnlijk hebben jullie binnen de vereniging al overleg gehad over het probleem en teams gevraagd scheidsrechters te leveren of een oplossing te vinden. Ik hoop dat deze opleiding er voor zorgt dat jullie op korte termijn deelnemers kunnen leveren, en niet de gevolgen van een sanctie hoeven te ondergaan volgend seizoen. Dit is dus nu de kans om er voor te zorgen dat er geen sancties volgen!