Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Ook 3e editie Klaverjastoernooi succes

Geplaatst op:
7 november 2010
Door:
Onbekend
Categorie:
Algemeen

Afgelopen vrijdag vond in de kantine van de Beijneshal de 3e editie van het VC Spaarnestad Klaverjastoernooi plaats. In totaal waren er 11 teams aanwezig, waaronder titelverdediger Stiefbeen (Dhr. Bosman).

Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes werden in totaal vier rondes gespeeld. Na deze reguliere wedstrijden, kon rond middernacht de finale worden gespeeld tussen ‘De Straaljagers’ (Sander v/d Beld & Jaap van Duijn) en ‘Succes is ’n keuze’ (Eugene La Haye & Jan Pieterse). De kleine finale werd gespeeld tussen ‘Geef nel ’n lel (Pieter Ewouds & Jaap Grol) en ‘Boer zoekt nel’ (Ivo van Boxmeer & Jonne Pilon).

 

De finale werd met grote cijfers gewonnen door ‘Succes is ’n keuze’, ondanks het loepzuivere verzaken van Jan P. De uiteindelijke top 3 zag er dan ook alsvolgt uit:

  1. 1. Succes is ’n keuze
  2. 2. De Straaljagers
  3. 3. Boer zoekt nel

 

Al met al was ook de derde editie weer een groot succes. Opvallend was het grote aantal potjes dat er werd verzaakt; ook door ervaren spelers….

 

Vooralsnog staat de volgende editie van het VC Spaarnestad  Klaverjastoernooi gepland op zaterdag 12 februari 2011. Het toernooi vindt dan plaats na de wedstrijden in de Beijneshal.