Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Contact

Beachvolleybal

Soms heb je pech met het weer als beachvolleyballer. Het toernooi bij Bavo Beach op het Nol Houtkamp sportkamp in Schalkwijk had afgelopen weekeinde te maken met regen, zon en wind. Het maakte voor de deelnemers niet uit. Die sloegen de ballen even hard over het net als altijd op een van de tien speelvelden. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 31 augusutus en geschreven door Marcel Tabbers.
Lees meer
VoV, 02-08-2020. 20:52 uur.  Op 25 en 26 juli organiseerde de snelgroeiende beachtak (Bavo Beach) van VC Spaarnestad op het mooie complex met 10 beachvelden in de Haarlemse wijk Schalkwijk voor het eerst in haar bestaan een prachtig en professioneel georganiseerd toernooi voor topdivisie t/m 3e divisie. Er deden 16 topdivisieteams, 24 eerste divisie- en 24 tweede divisieteams mee. En waren wedstrijden op derde divisieniveau. Een ideale mix van top- en breedtesport. Omdat tot zaterdag 8 augustus geen DELA Eredivisie beachvolleybal wordt gespeeld zijn veel eredivisiekoppels uitgeweken naar de topdivisie. Dat leverde een groot aantal...
Lees meer
Een beter voorbeeld van een combinatie van top- en breedtesport is er bijna niet te vinden in coronatijd. De Bavo Beach Club was het afgelopen weekeinde het toneel van wedstrijden in de topdivisie tot aan recreatief niveau. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 27 juli en is geschreven door Marcel Tabbers.
Lees meer
Ondanks de regen hadden de deelnemers en bezoekers de eerste dag van de Nationale Competitie Beach bij Bavo Beach een prima dag. Spanning en gezelligheid wisselden elkaar af. En omdat plaatjes altijd meer zeggen dan woorden; kijk zelf!
Lees meer
Ze zijn pas drie jaar bezig, maar hebben hun eerste grote toernooi te pakken. Bij beachvolleybalvereniging Bavo Beach in Schalkwijk komt komend weekend en 22-23 augustus de nationale subtop langs. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 24 juli.
Lees meer
Zaterdag 25 en zondag 26 juli zijn de velden van Bavo Beach het decor van diverse toernooien in het kader van de Nationale Beach Competitie, dé beachvolleybalcompetitie van Nederland op hoog niveau. Beide dagen wordt er gestreden op diverse niveau's, van Topdivisie tot 3e divisie! Zaterdag zijn er de volgende toernooien: topdivisie heren 1e divisie dames 1e divisie heren 3e divisie dames Zondag zijn deze aan de beurt: topdivisie dames 2e divisie heren 2e divisie dames 3e divisie heren Covid-19 maatregelen Het is natuurlijk heel fijn dat de beach toernooien weer mogen plaatsvinden. We moeten ons alleen wel aan de...
Lees meer
De Nederlandse Volleybal Bond heeft Spaarnestad gevraagd om twee keer een nationaal Beachtoernooi te organiseren. Toernooien voor de spelers en speelsters van de topdivisie t/m 3e divisie.De toernooien gaan plaatsvinden op 25 en 26 juli en op 22 en 23 augustus. Het is nog zo heet van de naald dat meerdere gegevens er nog niet zijn.Maar er zullen weer vele handen uit de mouwen gestoken moeten worden en uiteraard rekenen we dan op die grote groep vrijwilligers van Spaarnestad.En.... daar hoort iedereen bij.Alvast een mailtje als je beschikbaar bent voor een en ander naar secretaris@vcspaarnestad.nl en dan sta je genoteerd.
Lees meer
Met Sanne Keizer als lid heeft de Bavo Beach Club met recht een ambassadeur voor de voor de beachvolleybalvereniging. Met Madelein Meppelink vormt de 35-jarige Haarlemse het duo dat al een ticket voor de Olympische Spelen in Tokio 'in the pocket' heeft. Donderdag gaf ze een clinic aan de leden van haar alsmaar groeiende vereniging op de accomodatie aan het Henk van Turnhoutpad in Schalkwijk. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 6 juni en geschreven door Marcel Tabbers.
Lees meer
Met een snoekduik weet Jochem de bal over het volleybalnet te tikken naar zijn maatje Wietse. Met Jens, Martijn, Lois en Farah kan hij eindelijk weer 'lekker rammen' bij zijn club Bavo Beach. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 8 mei en geschreven door Marcel Tabbers.
Lees meer
De Beachers staan te trappelen. Vrijdag gaat het los. Op de 9 velden die coordinator Willem de Vries cs. hebben opgebouwd aan het van Turnhoutpad is alles in gereedheid gebracht. Het belooft vrijdag dan ook nog prachtig beach-weer te worden. Vrijdag starten de mini's. Er zijn er al meer dan 50 aanmeldingen. De hele training is Coronaproof. Dat houdt in dat de ouders de kinderen bij het hek afzetten en daar, na afloop, weer ophalen. De mini's worden door vrijwilligers van Bavo Beach opgehaald en naar het veld gebracht. Daar wachten de miniballen, helemaal gedesinfecteerd. De kleedkamers blijven tot nader order gesloten evenals de douches....
Lees meer

Pagina 1 van 5  > >>