Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Belangrijk

Op donderdag 16 juni had het bestuur een bestuursvergadering waarin de volgende zaken besproken werden:
Er moet een aparte plek komen op de website met meer informatie over omgansgregels, LHBT-beleid, VOG- verklaringen en vrijwilligersovereenkomsten. Het is belangrijk dat iedereen binen de vereniging weet welk beleid hierop gevoerd wordt. En welke gedragdscodes van iedereen verwacht worden. De ALV wordt gepland voor 23 september Er komt een grote trainers/aanvoerders/coaches bijeenkomst op 16 september. Hier wordt ook uitleg gegeven over de nieuwe spelregels. Er gaat best wel wat veranderen. Er is door een kleine groep een opzet gemaakt voor een ambitieplan/samenwerking TC's etc. Dit is nu ook besproken binnen het bestuur. Verder laten...
Lees meer
Er is een samenvatting geplaatst van de bestuursvergadering in januari. Het bestuur wil transparant zijn en de vereniging informeren over de zaken die worden besproken en besloten. Om dit te bewerkstelligen wordt van de bestuursvergaderingen een korte samenvatting gemaakt. De samenvatting van de vergadering in januari is nu te lezen in het ledengedeelte, te vinden als Bestuursinfo onder MyVCSpaarnestad. Zorg dat je ingelogd bent en klik.
Lees meer
Het bestuur wil transparant zijn en de vereniging informeren over de zaken die worden besproken en besloten. Om dit te bewerkstelligen wordt van de bestuursvergaderingen een korte samenvatting gemaakt.De samenvatting van de vergadering in mei is nu te lezen in het ledengedeelte, te vinden als Bestuursinfo onder MyVCSpaarnestad. Zorg dat je ingelogd bent en klik.
Lees meer
Samenvatting van de bestuursvergadering van 11 juli 2014.
Het bestuur wil transparant zijn en de vereniging informeren over de zaken die worden besproken en besloten. Om dit te bewerkstelligen wordt van de bestuursvergaderingen een korte samenvatting gemaakt.De samenvatting van de vergadering op 11 juli is nu te lezen in het ledengedeelte, te vinden als Bestuursinfo onder MyVCSpaarnestad. Zorg dat je ingelogd bent en klik.
Lees meer
Samenvatting van de bestuursvergadering van 15 april 2014.
Het bestuur wil transparant zijn en de vereniging informeren over de zaken die worden besproken en besloten. Om dit te bewerkstelligen wordt van de bestuursvergaderingen een korte samenvatting gemaakt.De samenvatting van de vergadering op 15 april is nu te lezen in het ledengedeelte, te vinden als Bestuursinfo onder MyVCSpaarnestad. Zorg dat je ingelogd bent en klik.
Lees meer
Samenvatting van de bestuursvergadering van 26 maarti 2014.
Het bestuur wil transparant zijn en de vereniging informeren over de zaken die worden besproken en besloten. Om dit te bewerkstelligen wordt van de bestuursvergaderingen een korte samenvatting gemaakt.De samenvatting van de vergadering op 26 maart is nu te lezen in het ledengedeelte, te vinden als Bestuursinfo onder MyVCSpaarnestad. Zorg dat je ingelogd bent en klik.
Lees meer
Samenvatting van de bestuursvergadering van 21 januari 2014.
Het bestuur wil transparant zijn en de vereniging informeren over de zaken die worden besproken en besloten. Om dit te bewerkstelligen wordt van de bestuursvergaderingen een korte samenvatting gemaakt.De samenvatting van de vergadering op 21 januari is nu te lezen in het ledengedeelte, te vinden als Bestuursinfo onder MyVCSpaarnestad. Zorg dat je ingelogd bent en klik.
Lees meer
Samenvatting van de bestuursvergadering van 16 oktober 2013
Het bestuur wil transparant zijn en de vereniging informeren over de zaken die worden besproken en besloten. Om dit te bewerkstelligen wordt van de bestuursvergaderingen een korte samenvatting gemaakt.De samenvatting van de vergadering op 16 oktober is nu te lezen in het ledengedeelte, te vinden als Bestuursinfo onder MyVCSpaarnestad. Zorg dat je ingelogd bent en klik.
Lees meer

Met de start van het nieuwe seizoen willen wij graag de online blessureregistratie uitrollen. Het idee hierachter is dat er meer inzicht komt in het ontstaan en verloop van blessures.

Als er een patroon ontstaat door bijvoorbeeld slecht materiaal of faciliteiten kunnen we daar snel naar handelen. We hopen uiteraard dat de database leeg blijft maar mocht je onverhoopt wat overkomen, zorg dat de trainer op de hoogte is. De registratie is alleen inzichtelijk voor leden van VC Spaarnestad en is te vinden, na het inloggen, onder "my vcspaarnestad".
Lees meer

Samenvatting van de bestuursvergadering van 4 september 2013.

Het bestuur wil transparant zijn en de vereniging informeren over de zaken die worden besproken en besloten. Om dit te bewerkstelligen wordt van de bestuursvergaderingen een korte samenvatting gemaakt.De samenvatting van de vergadering op 4 september is nu te lezen in het ledengedeelte, te vinden als Bestuursinfo onder MyVCSpaarnestad. Zorg dat je ingelogd bent en klik.
Lees meer

Pagina 1 van 8  > >>