Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Belangrijk

Het bestuur wil transparant zijn en de vereniging informeren over de zaken die worden besproken en besloten. Om dit te bewerkstelligen wordt van de bestuursvergaderingen een korte samenvatting gemaakt.De samenvatting van de vergadering in juli is nu te lezen in het ledengedeelte, te vinden als Bestuursinfo onder MyVCSpaarnestad. Zorg dat je ingelogd bent en klik.
Lees meer
In een tijd waarin het lijkt dat het spook van racisme en discriminatie weer de kop op steekt heeft het bestuur van Spaarnestad de Verklaring "Gelijke Behandeling in de Sport" ondertekend. Enige tijd geleden werd aan alle verenigingen van Haarlem door wethouder Merijn Snoek gevraagd deze verklaring binnen de vereniging te bespreken en te ondertekenen. Deze Verklaring is door iedere betrokkene volmondig onderschreven en nu dus ook door het bestuur ondertekend. Hiermee stellen we dus vast dat we ons distantiëren van elke vorm van discriminatie en waar nodig hiertegen actie ondernemen. Je vindt de ondertekende verklaring uiteraard op de...
Lees meer
Het bestuur wil transparant zijn en de vereniging informeren over de zaken die worden besproken en besloten. Om dit te bewerkstelligen wordt van de bestuursvergaderingen een korte samenvatting gemaakt.De samenvatting van de vergadering in juni is nu te lezen in het ledengedeelte, te vinden als Bestuursinfo onder MyVCSpaarnestad. Zorg dat je ingelogd bent en klik.
Lees meer
Het bestuur wil transparant zijn en de vereniging informeren over de zaken die worden besproken en besloten. Om dit te bewerkstelligen wordt van de bestuursvergaderingen een korte samenvatting gemaakt.De samenvatting van de vergadering in april is nu te lezen in het ledengedeelte, te vinden als Bestuursinfo onder MyVCSpaarnestad. Zorg dat je ingelogd bent en klik.
Lees meer
Het bestuur wil transparant zijn en de vereniging informeren over de zaken die worden besproken en besloten. Om dit te bewerkstelligen wordt van de bestuursvergaderingen een korte samenvatting gemaakt.De samenvatting van de vergadering in maart is nu te lezen in het ledengedeelte, te vinden als Bestuursinfo onder MyVCSpaarnestad. Zorg dat je ingelogd bent en klik.
Lees meer
Op donderdag 16 juni had het bestuur een bestuursvergadering waarin de volgende zaken besproken werden:
Er moet een aparte plek komen op de website met meer informatie over omgansgregels, LHBT-beleid, VOG- verklaringen en vrijwilligersovereenkomsten. Het is belangrijk dat iedereen binen de vereniging weet welk beleid hierop gevoerd wordt. En welke gedragdscodes van iedereen verwacht worden. De ALV wordt gepland voor 23 september Er komt een grote trainers/aanvoerders/coaches bijeenkomst op 16 september. Hier wordt ook uitleg gegeven over de nieuwe spelregels. Er gaat best wel wat veranderen. Er is door een kleine groep een opzet gemaakt voor een ambitieplan/samenwerking TC's etc. Dit is nu ook besproken binnen het bestuur. Verder laten...
Lees meer
Er is een samenvatting geplaatst van de bestuursvergadering in januari. Het bestuur wil transparant zijn en de vereniging informeren over de zaken die worden besproken en besloten. Om dit te bewerkstelligen wordt van de bestuursvergaderingen een korte samenvatting gemaakt. De samenvatting van de vergadering in januari is nu te lezen in het ledengedeelte, te vinden als Bestuursinfo onder MyVCSpaarnestad. Zorg dat je ingelogd bent en klik.
Lees meer
Het bestuur wil transparant zijn en de vereniging informeren over de zaken die worden besproken en besloten. Om dit te bewerkstelligen wordt van de bestuursvergaderingen een korte samenvatting gemaakt.De samenvatting van de vergadering in mei is nu te lezen in het ledengedeelte, te vinden als Bestuursinfo onder MyVCSpaarnestad. Zorg dat je ingelogd bent en klik.
Lees meer
Samenvatting van de bestuursvergadering van 11 juli 2014.
Het bestuur wil transparant zijn en de vereniging informeren over de zaken die worden besproken en besloten. Om dit te bewerkstelligen wordt van de bestuursvergaderingen een korte samenvatting gemaakt.De samenvatting van de vergadering op 11 juli is nu te lezen in het ledengedeelte, te vinden als Bestuursinfo onder MyVCSpaarnestad. Zorg dat je ingelogd bent en klik.
Lees meer
Samenvatting van de bestuursvergadering van 15 april 2014.
Het bestuur wil transparant zijn en de vereniging informeren over de zaken die worden besproken en besloten. Om dit te bewerkstelligen wordt van de bestuursvergaderingen een korte samenvatting gemaakt.De samenvatting van de vergadering op 15 april is nu te lezen in het ledengedeelte, te vinden als Bestuursinfo onder MyVCSpaarnestad. Zorg dat je ingelogd bent en klik.
Lees meer

Pagina 1 van 8  > >>