Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Competitie

De mannen van Spaarnestad hebben zaterdag vriend en vijand verrast door het tweede team van VCN te verslaan. De ploeg van Hicham Cherouate won met 3-1 van de koploper in de tweede divisie. "Mijn dag kon echt niet meer stuk." De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 15 oktober en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Er is een hoop gebeurd bij VC Spaarnestad. Dames 2 is nu dames 1. Na een hoop onduidelijkheid proberen aanvoerster Demi Zwerver (22) en veteraan Minke Pilon (33) samen de neuzen van het team dezelfde kant op te krijgen. 'We zijn met z'n allen een fiets', zei Demi voor aanvang van het seizoen tegen haar teamgenoten. 'Welk onderdeel wil jij zijn?' De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 15 oktober en geschreven door Milo Lambers.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben afgelopen zaterdag voor het eerst dit seizoen gewonnen. De Haarlemsen waren met 3-1 te sterk voor het tweede van Utrecht. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 8 oktober en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad hebben zaterdag de wedstrijd tegen Gemini niet afgemaakt. Een vervelende botsing tussen libero Jonne Pilon en spelverdeler Gerard Top was daar de oorzaak van. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 1 oktober en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Het zitvolleybalteam van Spaarnestad heeft zijn eerste wedstrijd in de eredivisie met 4-0 gewonnen. De debuutwedstrijd leverde een dik verdiende overwinning op. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 25 september.
Lees meer
Een sterke voorbereiding, een ambitievolle ploeg en hooggespannen verwachtingen. De ingrediënten voor een goede seizoensopening waren er voor de mannen van Spaarnestad. De uitvoering liet nog wat te wensen over. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 24 september en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben zaterdag de competitie afgesloten met een overwinning. De Haarlemse formatie, die er volgend jaar flink anders uit zal zien, won met 3-1 van Stravoc. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 23 april en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Zoals eerder al aangekondigd kon Jongens C1 zaterdag 14 april kampioen worden in de eerste klasse. Daarvoor diende tenminste een set gewonnen te worden in de wedstrijd in Amsterdam tegen KVA. Supporters waren in grote getalen meegereisd en waren klaar om de jongens aan te moedigen en van de zenuwen af te helpen. Van enige nervositeit was echter totaal geen sprake, de jongens speelden de sterren van de hemel en wonnen de eerste set met groot gemak. Daarmee was het kampioenschap binnen en werden de jongens uitgebreid gefeliciteerd. Daarna gingen de jongens onverstoorbaar verder, werd het in de derde set werd nog even spannend, maar de...
Lees meer
De mannen van Spaarnestad slagen vooralsnog prima in hun missie om het seizoen zo goed mogelijk af te sluiten. De Haarlemmers wonnen zaterdag met 3-1 van NVC, dat was de vierde overwinning op rij, waardoor de derde plek in de tweede divisie vol in zicht is. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 16 april en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad wonnen zaterdag gemakkelijk van het derde van Zaanstad. De wedstrijd tegen de hekkesluiter in de tweede divisie leek in eerste instantie om des keizers baard, maar trainer René Worp wist zijn ploeg nog te overtuigen van het belang van de laatste wedstrijden. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 9 april en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer

Pagina 1 van 41  > >>