Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Competitie

In de laatste set was het moment daar. Een publiekswissel voor trainer Michiel van der Kuip bij de vrouwen van Spaarnestad. Na vier en een half seizoen zwaaide de trainer af. De 3-2 overwinning van zijn ploeg op Ledub was een laatste toegift. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 24 april en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Presteren op de momenten dat het echt nodig is. Dat is de eigenschap die Spaarnestad dit seizoen het meest heeft gemist. Zaterdag gooide de ploeg van Michiel van der Kuip de handdoek in de strijd om de tweede plek in de eerste divisie. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 10 april en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Zaterdag 8 april speelde dames 3 hun voorlaatste wedstrijd van het seizoen en konden ze het kampioenschap in de promotieklasse veiligstellen. De opdracht was simpel, win een set en het kampioenschap is binnen. De dames hadden geruime tijd een forse voorsprong op alle achtervolgers, maar moest in de laatste 4 wedstrijden alleen maar tegen concurrenten uit de top 5. De eerste van die wedstrijden werd glansrijk gewonnen maar vorige week ging het mis. De dames verloren thuis met 2-3 van Move. Nu stond een andere concurrent, Compaen, te wachten. In Oostzaan. Maar onze meiden lieten zich niet van de wijs brengen en wonnen direct met 25-21 de...
Lees meer
Woensdagavond 5 april was het de beurt aan dames 12. Zij hadden uit de wedstrijd tegen het laaggeklasseerde VCH D6 nog 4 punten nodig om de voorsprong op de rest onoverbrugbaar te maken. Na een wat nerveus begin kwamen de dames op stoom en voldeden aan de opdracht. Met een ware strafexcercitie werd het 25-16, 25-7 en 25-3(!) werden de benodigde punten binnengehaald. Na de 'bevrijdende' derde set werd zonder gas terug te nemen ook de vierde dik gewonnen, 25-9. Daarna was het tijd om het behaalde kampioenschap in de de derde klasse te vieren. Dames, gefeliciteerd!
Lees meer
Dames 7 heeft zich ook tot kampioen laten kronen! De dames staan al het hele seizoen stevig bovenaan en maandag 3 april konden ze de voorsprong onoverbrugbaar maken. Maar dan moest er wel met 4-0 gewonnen worden van hekkesluiter VCH D5. Die opdracht bleek haalbaar en daardoor zijn de dames nu kampioen in de tweede klasse. Proficiat dames!
Lees meer
Een onverklaarbare dip zorgde er zaterdag voor dat de vrouwen van Spaarnestad een duur punt verspeelden in de strijd om de tweede plek. De ploeg van Michiel van der Kuip won met 3-1 van Thor, maar dat had eigenlijk 4-0 moeten zijn. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 3 april en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Zaterdag 1 april speelde dames 5 in de Beijneshal tegen WhamWham D3. Doordat het team al het hele seizoen erg goed presteert en pas 9 sets verloren had, was 1 set voldoende om kampioen te worden in de eerste klasse. Met 25-17 werd aan die opdracht voldaan en was het doel bereikt. De dames verslapten vervolgens niet en bleven lekker spelen. Met 25-13, 25-22 en 25-12 werd de tegenstander verslagen, de 13e 4-0 overwinning! Klasse dames, gefeliciteerd met het kampioenschap!
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad verspeelden zaterdag tegen Zaanstad dure punten en moesten na afloop een pijnlijke conclusie trekken. In een vrij 'matte' wedstrijd won de Haarlemse ploeg uiteindelijk nog wel met 2-3. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 27 maart en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad wisten zaterdag eenvoudig te winnen van Rijswijk. De ploeg van Michiel van der Kuip won met 4-0 en zag concurrent Vocasa onderuit gaan bij Sliedrecht. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 13 maart en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad wonnen knap met 2-3 bij Vocasa, koploper in de eerste divisie, en maakten zo het slot in die competitie weer leuk voor zichzelf. De ploeg van Michiel van der Kuip kan weer jagen en hopen op een misstap van de concurrentie. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 6 maart en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer

Pagina 1 van 35  > >>