Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Competitie

De mannen van Spaarnestad wonnen ook hun vijfde competitiewedstrijd. Zaterdag moest Amsterdam er in eigen huis aan geloven: 0-4. De vrouwen revancheerden zich voor de nederlaag een week eerder en versloegen Leython met 1-3. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 21 oktober en geschreven door Jan Warmerdam.
Lees meer
Wie op gezette tijden op het Stationsplein in Haarlem het gedrocht dat Beijneshal heet voorbijloopt en aandachtig luistert als daar volleybalclub Spaarnestad actief is, hoort geluitden die duiden op 'bouwwerkzaamheden'. Dat kan ook niet anders, want bij de fusieclub timmeren ze flink aan de weg en wordt de fundering gelegd van een organisatie die de komende decennia aankan. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 14 oktober en geschreven door Jan Warmerdam.
Lees meer
Spaarnestad is na drie wedstrijden in de tweede divisie nog altijd de trotse koploper. De Haarlemmers wonnen ook de derde wedstrijd van het seizoen. Cito werd met 2-3 verslagen. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 7 oktober en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad zijn sterk aan het seizoen in de tweede divisie begonnen. De ploeg van Jonne Pilon liet vorige week geen spaan heel van RVV (0-4) en was zaterdag het altijd geslepen Servia te slim af: 3-2. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 30 september en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad zijn zaterdag het seizoen in de tweede divisie uitstekend begonnen. De ploeg van Nico Halsema had geen kind aan Woerden en won dan ook met de meest overtuigende cijfers: 0-4. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 23 september en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Dames 2 heeft zich gehandhaafd in de derde divisie. In twee spannende wedstrijden werd gewonnen van SVU en Compaen 2. Bij beide wedstrijden moest er een derde set aan te pas komen, waarin dames 2 aan het langste eind trok. Daardoor is degradatie afgewend. Dames 5 speelde om promotie naar de promotieklasse. De eerste wedstrijd was meteen een spannende. Een derde set moest de beslissing brengen. Op 14-13 voor dames 5 gaf de scheidsrechter de service van Taurus in terwijl deze door de benen van de coach werd geslagen. Daardoor kwam Taurus op 14-14, waarna zij ook de set wonnen. Omdat zij ook de tweede wedstrijd wonnen, was de tweede plek in...
Lees meer
Volleybal Combinatie Spaarnestad is er voor het nieuwe seizoen voor haar eerste vrouwenteam en talentvolle jeugd in geslaagd een ervaren en ambitieuze trainer aan te trekken. Nico Halsema wordt met ingang van het nieuwe seizoen de leidsman van de vrouwen van Spaarnestad., Hij volgt daarmee Jur van der Tuuk op die afgelopen jaar een nieuw eerste team in de tweede divisie heeft opgebouwd. Een voortreffelijke prestatie na het vertrek van Vera Koenen, waarna praktisch alle speelsters vertrokken om in de top- en eredivisie te gaan spelen. Van der Tuuk werd met Spaarnestad 5e in de tweede divisie. Nico Halsema is volgens Monica de Lange,...
Lees meer
"Het zou leuk zijn als we hun feestje daar een beetje kunnen dwarsbomen", waarschuwde Spaarnestad-trainer Hicham Cherouate de mannen van koploper Huizen vorige week al. De uiteindelijke kampioen bleek die waarschuwing zaterdag niet helemaal mee te hebben gekregen: 3-2. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 15 april en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Woensdag 10 april is dames 11 kampioen geworden in de derde klasse! Na bijna het hele seizoen bovenaan te hebben gestaan dreigde het kampioenschap verloren te gaan door een slechte wedstrijd tegen VHZ. Echter in het rechtstreekse duel om de 1e plaats tegen SAS speelden we onze beste wedstrijd ooit, mede dankzij een volle tribune met vrienden en familie. Op naar de 2e klasse! Willie, Jet, Natalie, Linda, Annelies, Sanne, Carelle   Dames proficiat!
Lees meer
Donderdagavond 11 maart is Dames 6 in Uithoorn kampioen geworden in de tweede klasse! Het hele seizoen waren de dames in de top van het klassement terug te vinden. Half december werd echter verloren van directe concurrent Atalante en moesten de kampioensaspiraties in de ijskast worden gezet. De dames bleven echter goede resultaten halen en eind vorige maand was het tijd voor revanche. Atalante werd in eigen huis opzij gezet en het kampioenschap kwam weer binnen bereik. In de laatste wedstrijd tegen subtopper SAS moest met minimaal 3-1 gewonnen worden om onbereikbaar te worden voor Atalante. De dames gingen furieus van start en wonnen de...
Lees meer

Pagina 1 van 47  > >>