Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Contact

Competitie

Het herenteam van Spaarnestad heeft het eerste punt in de topdivisie binnen. In een spannend duel werd er uiteindelijk wel verloren van Compaen. Op bezoek in Oostzaan kwam Spaarnestad twee keer goed terug, maar won de thuisploeg Compaen wel met 3-2: 25-20, 21-25, 25-20, 23-25, 15-12. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 18 oktober en geschreven door Jonathan van Haaster.
Lees meer
Het damesteam van Spaarnestad is ook in de vierde wedstrijd van poule B in de topdivisie tegen een nederlaag aangelopen. Tegen het tweede team van VCN ging Spaarnestad grote gedeeltes goed mee, maar kwam het alsnog tekort: 20-25, 24-26, 21-25. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 11 oktober en geschreven door Jonathan van Haaster.
Lees meer
De volleybalmannen van Spaarnestad zijn zaterdag op bezoek bij Sovoco tegen een 3-1 nederlaag aangelopen. Het team van trainer Jonne Pilon pakte daarmee wel voor het eerst een set in de topdivisie: 25-19, 25-19, 24-26, 25-17. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 4 oktober en geschreven door Jonathan van Haaster.
Lees meer
Zowel heren 1 als dames 1 heeft een set gewonnen. Dat levert nog geen wedstrijdpunten op, maar die komen wel steeds dichterbij. Dames 1 had gisteren een grote kans om nog een set te winnen: ze stonden 23-19 voor in vierde set, maar verloren toch met 24-26. Beide teams speelden in Eemland: de dames tegen AVVKeistad in Amersfoort en de heren tegen Sovoco in Soest. Dames 1 startte de eerste set met Kim op de Kelder, Rudie Dopp, Ella Gonton, Lisette Wolken, Marit Pleijster, Tessa de Lange en libero Bloem de Jong. In het begin was er een kleine voorsprong voor Spaarnestad, maar boven de 10 punten nam Keistad een voorsprong van 4 punten. Op...
Lees meer
"Als Max Verstappen op slechte banden rijdt, wint hij ook niet.", zei Spaarnestad trainer Nico Halsema treffend na de 0-3 nederlaag tegen VoCaSa. Het werd 21-25, 18-25 en 18-25 voor de bezoekende ploeg. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 27 september en geschreven door Jonathan van Haaster.
Lees meer
Het vrouwenteam van Spaarnestad is zaterdag in de uitwedstrijd bij Activia tegen een 3-0 nederlaag opgelopen. Bij hun debuut in de topdivisie gingen de volleybalsters in iedere set goed met met de thuisploeg, maar konden ze het steeds net niet afmaken: 25-20, 26-24, 25-21. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 20 september en geschreven door Jonathan van Haaster.
Lees meer
Hoewel beide Topdivisieteams met 3-0 verloren kan gesproken worden van een veelbelovende start. Zowel dames 1 als heren 1 zorgden dat de tegenstanders pas op het eind van de sets het verschil konden maken. Beide teams moesten een lange reis maken en zaten op 44 km afstand van elkaar. De dames speelden in de Activiahal in Sint Anthonis (Noord-Brabant), terwijl de heren speelden in sporthal de Korref in Meijel (Limburg).De Spaarnestad-dames van Nico Halsema speelden tegen SOMAS/Activia, gecoached door de ervaren eredivisietrainer Arjen Schimmel. Nico Halsema startte in de eerste set met Kim op de Kelder als spelverdeelster. Activia nam een...
Lees meer
Spaarnestad Dames 12 is het seizoen goed gestart: tot nu toe heeft het tweedeklasse-team alle 4 wedstrijden gewonnen met 4-0. Helaas is nu alles stilgezet door de coronacrisis. Hopelijk kan de draad daarna snel weer worden opgepakt. Het team speelt dit seizoen voor het eerst met elkaar samen. Trainer en coach Anne Kimsma is erg tevreden: 'Het is een buitengewoon inspirerend team. Wat mij heeft verrast is de in korte tijd opgebouwde positieve onderlinge klik, ook naar mij toe, wat zich weer vertaalt in goede trainingen en wedstrijden, waarbij door iedereen hard wordt gewerkt. Bijzonder is ook dat de meetrainers naadloos bij het team...
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben zaterdag de eerste nederlaag van het seizoen geleden. De ploeg van Nico Halsema wist niet op gang te komen en daardoor was Sovoco de Haarlemsen makkelijk de baas: 1-3. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 12 oktober en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
 
Of het nu kwam door de sfeerloze hal, het slechte weer buiten of onderschatting van de tegenpartij, feit was dat Dames 1 in de eigen Beijneshal tegen Sovoco het behoorlijk liet afweten.Drie sets lang was de Soesterploeg heer en meester en kon de ploeg van coach Nico Halsema geen deuk in een pakje boter slaan. De pass was ondermaats, blokkering klopte niet en er waren nogal wat misverstanden en persoonlijke fouten. Wissels en time outs hielpen niets. Met 18-25, 21-25 en 14-25 was het spelletje bijna gespeeld.Doch in de 4e set bleek plotseling dat hard werken werd beloond. Met 27-25 kon toch nog een schamel puntje worden binnen gehaald....
Lees meer

Pagina 1 van 52  > >>