Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Dames 1

De vrouwen van Spaarnestad hebben het zaterdag tegen Voltena lelijk laten liggen. De ploeg van coach Vera Koenen speelde zonder zelfvertrouwen en verloor met 3-1. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 16 oktober en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Het zou een leerjaar worden. Een soort snuffelstage bij het eerste team van volleybalclub Spaarnestad. Maar door een ernsitge knieblessure van haar 'mentor' Anne Rongen werd de pas 16-jarige Natalia Zoet opeens voor de leeuwen gegooid. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 10 oktober en is geschreven door Arnold Aarts.
Lees meer
Spaarnestad heeft zaterdag nog maar eens de nadelen ondervonden van maar één spelspeelster in de selectie. Dat maakt de ploeg van Vera Koenen kwetsbaar. De 3-1 nederlaag bij Scylla onderstreepte dat nog eens. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 9 oktober en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Zwakke punten, die moet je verbeteren. Spaarnestad-coach Vera Koenen deed daar nog een schepje bovenop. De mentale weerbaarheid van de Haarlemse vrouwen was vorig seizoen ondermaats, nu is het juist een wapen. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 2 oktober en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De eerste thuiswedstrijd tegen Sliedrecht 2 staat voor de deur van het seizoen 2017-2018. Aan mij, als nieuwe trainer/coach, de eer om dit seizoen te openen middels een stukje. Wat is er nieuw? Michiel en ik hebben onze rollen omgedraaid. Er zijn 4 nieuwe speelsters: passer/loper Kellin Lakerveld en Ellen Geraats. En 2 toptalenten uit de eigen jeugd: Aaliya Hansen en Nathalia Zoet. Onze vaste kracht Denise de Kant verblijft een half jaar vanwege haar studie in Engeland en die kunnen we pas in 2018 weer begroeten. Iris Zweet is een oproepkracht voor het team geworden. De rest van het team is bijeen gebleven en met onze nieuwe aanwinsten...
Lees meer
Debuteren is altijd mooi. Toch is de ene debuutwedstrijd net wat specialer dan de ander. Die van Natalia Zoet, een 16-jarige spelverdeelster van Spaarnestad, behoort tot de categorie onvergetelijk. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 25 september en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Het is voor de mannen van Spaarnestad tijd om terug te keren naar de eerste divisie. Zaterdag openen de Haarlemse volleyballers in de tweede divisie het seizoen tegen Noordwijk. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 22 september en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
In de laatste set was het moment daar. Een publiekswissel voor trainer Michiel van der Kuip bij de vrouwen van Spaarnestad. Na vier en een half seizoen zwaaide de trainer af. De 3-2 overwinning van zijn ploeg op Ledub was een laatste toegift. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 24 april en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Presteren op de momenten dat het echt nodig is. Dat is de eigenschap die Spaarnestad dit seizoen het meest heeft gemist. Zaterdag gooide de ploeg van Michiel van der Kuip de handdoek in de strijd om de tweede plek in de eerste divisie. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 10 april en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Een onverklaarbare dip zorgde er zaterdag voor dat de vrouwen van Spaarnestad een duur punt verspeelden in de strijd om de tweede plek. De ploeg van Michiel van der Kuip won met 3-1 van Thor, maar dat had eigenlijk 4-0 moeten zijn. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 3 april en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer

Pagina 1 van 10  > >>