Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Dames 1

De vrouwen van Spaarnestad hebben zaterdag de competitie afgesloten met een overwinning. De Haarlemse formatie, die er volgend jaar flink anders uit zal zien, won met 3-1 van Stravoc. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 23 april en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad wonnen zaterdag gemakkelijk van het derde van Zaanstad. De wedstrijd tegen de hekkesluiter in de tweede divisie leek in eerste instantie om des keizers baard, maar trainer René Worp wist zijn ploeg nog te overtuigen van het belang van de laatste wedstrijden. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 9 april en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Een wedstrijd verliezen, dat mag volgens Spaarnestad-trainster Vera Koenen altijd. Als ze vindt dat haar ploeg niet genoeg heeft gebracht, dan is daar voor de fanatieke coach minder makkelijk mee te leven. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 26 maart en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Bijna iedere sportploeg heeft er minimiaal één keer per seizoen last van: een wedstrijd waarin er, wat je ook probeert, helemaal niets lukt. Zaterdag speelden de vrouwen van Spaarnestad zo'n wedstrijd bij Vollingo. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 19 maart en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
15 mrt
Allereerst de hartelijk felicitatie met de benoeming van Vera bij VV Sliedrecht, een pracht club, pracht volleybal en een pracht volleybal accomodatie. Vera was super waardevol voor onze club, we vinden het moeilijk om haar te zien gaan. Hopelijk blijft ze in Haarlem wonen, want Sliedrecht ligt nou eenmaal niet in Haarlem, dus de kans dat ze......... Het plaatst onze club, en met name onze dames 1, onverwacht voor nieuwe uitdagingen, we zullen hard aan het werk moeten; voor onze dames, die na het blessureleed zo goed speelden, reuzendoders, en daar had Vera alles mee te maken. Wij wensen Vera en Sliedrecht een mooie tijd toe. Namens...
Lees meer
Vera Koenen vertrekt aan het einde van het seizoen bij Spaarnestad en gaat aan de slag bij de volleybalsters van topclub Sliedrecht Sport. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 13 maart.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben zaterdag goede zaken gedaan door naaste concurrent Ledub te verslaan. Makkelijk ging dat niet. De Haarlemsen legden de Brabantse bezoekers uiteindelijk met 3-2 over de knie. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 12 maart.
Lees meer
Het was een hele tijd geleden dat de volleybalsters van Spaarnestad de tegenstander na afloop moesten feliciteren. Na negen overwinningen op rij werd zaterdag tegen Tilburg een mooie serie doorbroken. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 26 februari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Op de vrouwen van Spaarnestad staat voorlopig geen maat. De ploeg van coach Vera Koenen was zaterdag in Nijmegen veel te sterk voor koploper Vocasa: 1-3. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 12 februari en geschreven door Hein ten Berge.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad blijven maar winnen. Laagvlieger WIK was zaterdag de achtste tegenstander op rij die aan de zegekar werd gebonden. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 5 februari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer

Pagina 1 van 12  > >>