Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Dames 1

De mannen van Spaarnestad hebben zaterdag vriend en vijand verrast door het tweede team van VCN te verslaan. De ploeg van Hicham Cherouate won met 3-1 van de koploper in de tweede divisie. "Mijn dag kon echt niet meer stuk." De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 15 oktober en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Er is een hoop gebeurd bij VC Spaarnestad. Dames 2 is nu dames 1. Na een hoop onduidelijkheid proberen aanvoerster Demi Zwerver (22) en veteraan Minke Pilon (33) samen de neuzen van het team dezelfde kant op te krijgen. 'We zijn met z'n allen een fiets', zei Demi voor aanvang van het seizoen tegen haar teamgenoten. 'Welk onderdeel wil jij zijn?' De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 15 oktober en geschreven door Milo Lambers.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben afgelopen zaterdag voor het eerst dit seizoen gewonnen. De Haarlemsen waren met 3-1 te sterk voor het tweede van Utrecht. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 8 oktober en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad hebben zaterdag de wedstrijd tegen Gemini niet afgemaakt. Een vervelende botsing tussen libero Jonne Pilon en spelverdeler Gerard Top was daar de oorzaak van. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 1 oktober en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Een sterke voorbereiding, een ambitievolle ploeg en hooggespannen verwachtingen. De ingrediënten voor een goede seizoensopening waren er voor de mannen van Spaarnestad. De uitvoering liet nog wat te wensen over. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 24 september en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben zaterdag de competitie afgesloten met een overwinning. De Haarlemse formatie, die er volgend jaar flink anders uit zal zien, won met 3-1 van Stravoc. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 23 april en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad wonnen zaterdag gemakkelijk van het derde van Zaanstad. De wedstrijd tegen de hekkesluiter in de tweede divisie leek in eerste instantie om des keizers baard, maar trainer René Worp wist zijn ploeg nog te overtuigen van het belang van de laatste wedstrijden. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 9 april en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Een wedstrijd verliezen, dat mag volgens Spaarnestad-trainster Vera Koenen altijd. Als ze vindt dat haar ploeg niet genoeg heeft gebracht, dan is daar voor de fanatieke coach minder makkelijk mee te leven. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 26 maart en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Bijna iedere sportploeg heeft er minimiaal één keer per seizoen last van: een wedstrijd waarin er, wat je ook probeert, helemaal niets lukt. Zaterdag speelden de vrouwen van Spaarnestad zo'n wedstrijd bij Vollingo. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 19 maart en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
15 mrt
Allereerst de hartelijk felicitatie met de benoeming van Vera bij VV Sliedrecht, een pracht club, pracht volleybal en een pracht volleybal accomodatie. Vera was super waardevol voor onze club, we vinden het moeilijk om haar te zien gaan. Hopelijk blijft ze in Haarlem wonen, want Sliedrecht ligt nou eenmaal niet in Haarlem, dus de kans dat ze......... Het plaatst onze club, en met name onze dames 1, onverwacht voor nieuwe uitdagingen, we zullen hard aan het werk moeten; voor onze dames, die na het blessureleed zo goed speelden, reuzendoders, en daar had Vera alles mee te maken. Wij wensen Vera en Sliedrecht een mooie tijd toe. Namens...
Lees meer

Pagina 1 van 12  > >>