Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Dames 1

De mannen van Spaarnestad moeten dit jaar terugkeren in de eerste divisie. Zo'n doelstelling formuleren getuigt van enthousiasme. Helaas kwam dat er zaterdag in de seizoensopening tegen Cito niet helemaal uit. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 21 september.
Lees meer
Na een voortvarende start raakten de mannen van Spaarnestad het goede gevoel ineens helemaal kwijt. Zeven wedstrijden op rij wist de ploeg van Jonne Pilon geen overwinning te behalen. Daar kwam zaterdag, eindelijk, verandering in. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 9 maart en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Na zes nederlagen achtereen , kregen de mannen van Spaarnestad zaterdag de mogelijkheid die negatieve reeks te doorbreken. Het lukte net niet: 3-2. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 10 februari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Schandalig, bedroevend en ongelooflijk. Met dat soort termen beschreef Spaarnestad aanvoerder Yorick van Viersen de 0-4 nederlaag tegen Amsterdam. Het was tevens de zesde verliespartij op rij en dus was het tijd om harde conclusies te trekken. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 3 februari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Het wil nog niet lukken bij de mannen van Spaarnestad. Zaterdag verloor de Haarlemse ploeg voor de vijfde maal op rij. Dit keer was Gemini Kangeroes met 3-1 te sterk. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 27 januari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Voor iedere sporter is zo'n periode wel bekend: niets lukt en hoe harder je dat tegen jezelf roept, hoe slechter het gaat. In zo'n periode zitten de mannen van Spaarnestad nu even. Zaterdag ging ook de tweede wedstrijd na de winteronderbreking verloren. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 20 januari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad hebben de eerste wedstrijd van 2020 kansloos verloren. De ploeg van Jonne Pilon ging onverwacht hard onderuit bij directe concurrent Servia: 4-0. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 13 januari.
Lees meer
Voor de tweede keer op rij gingen de mannen van Spaarnestad onderuit. Na het verlies vorige week tegen Vives was afgelopen zaterdag VCN uit Capelle aan den IJssel te sterk. In de Beijneshal werd het, na een meer spannende dan goede wedstrijd, 2-3 voor de bezoekers. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 16 december en geschreven door Jan Warmerdam.
Lees meer
Nadat de mannen van Spaarnestad vorige week de derby tegen US nog overtuigend wonnen (3-1), verslikten de Haarlemmers zich deze week in Vives. De koploper van de tweede divise ging met 3-1 onderuit. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 9 december en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben uitstekende zaken gedaan door Zaanstad, de nummer twee in de tweede divisie, met ruime cijfers te verslaan. De Haarlemse ploeg was met 3-1 te sterk, waarbij het enige setverlies (24-26) nog onnodig was. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 2 december en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer

Pagina 1 van 16  > >>