Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Contact

Dames 1

Het herenteam van Spaarnestad heeft het eerste punt in de topdivisie binnen. In een spannend duel werd er uiteindelijk wel verloren van Compaen. Op bezoek in Oostzaan kwam Spaarnestad twee keer goed terug, maar won de thuisploeg Compaen wel met 3-2: 25-20, 21-25, 25-20, 23-25, 15-12. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 18 oktober en geschreven door Jonathan van Haaster.
Lees meer
Het damesteam van Spaarnestad is ook in de vierde wedstrijd van poule B in de topdivisie tegen een nederlaag aangelopen. Tegen het tweede team van VCN ging Spaarnestad grote gedeeltes goed mee, maar kwam het alsnog tekort: 20-25, 24-26, 21-25. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 11 oktober en geschreven door Jonathan van Haaster.
Lees meer
De volleybalmannen van Spaarnestad zijn zaterdag op bezoek bij Sovoco tegen een 3-1 nederlaag aangelopen. Het team van trainer Jonne Pilon pakte daarmee wel voor het eerst een set in de topdivisie: 25-19, 25-19, 24-26, 25-17. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 4 oktober en geschreven door Jonathan van Haaster.
Lees meer
Zowel heren 1 als dames 1 heeft een set gewonnen. Dat levert nog geen wedstrijdpunten op, maar die komen wel steeds dichterbij. Dames 1 had gisteren een grote kans om nog een set te winnen: ze stonden 23-19 voor in vierde set, maar verloren toch met 24-26. Beide teams speelden in Eemland: de dames tegen AVVKeistad in Amersfoort en de heren tegen Sovoco in Soest. Dames 1 startte de eerste set met Kim op de Kelder, Rudie Dopp, Ella Gonton, Lisette Wolken, Marit Pleijster, Tessa de Lange en libero Bloem de Jong. In het begin was er een kleine voorsprong voor Spaarnestad, maar boven de 10 punten nam Keistad een voorsprong van 4 punten. Op...
Lees meer
"Als Max Verstappen op slechte banden rijdt, wint hij ook niet.", zei Spaarnestad trainer Nico Halsema treffend na de 0-3 nederlaag tegen VoCaSa. Het werd 21-25, 18-25 en 18-25 voor de bezoekende ploeg. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 27 september en geschreven door Jonathan van Haaster.
Lees meer
Het vrouwenteam van Spaarnestad is zaterdag in de uitwedstrijd bij Activia tegen een 3-0 nederlaag opgelopen. Bij hun debuut in de topdivisie gingen de volleybalsters in iedere set goed met met de thuisploeg, maar konden ze het steeds net niet afmaken: 25-20, 26-24, 25-21. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 20 september en geschreven door Jonathan van Haaster.
Lees meer
Hoewel beide Topdivisieteams met 3-0 verloren kan gesproken worden van een veelbelovende start. Zowel dames 1 als heren 1 zorgden dat de tegenstanders pas op het eind van de sets het verschil konden maken. Beide teams moesten een lange reis maken en zaten op 44 km afstand van elkaar. De dames speelden in de Activiahal in Sint Anthonis (Noord-Brabant), terwijl de heren speelden in sporthal de Korref in Meijel (Limburg).De Spaarnestad-dames van Nico Halsema speelden tegen SOMAS/Activia, gecoached door de ervaren eredivisietrainer Arjen Schimmel. Nico Halsema startte in de eerste set met Kim op de Kelder als spelverdeelster. Activia nam een...
Lees meer
De eerste teams van VC Spaarnestad vierden gister een bescheiden feestje op Bavo Beach ter ere van hun promotie naar de Topdivisie. Voorzitter Peter den Nijs wenste de trainers en coaches wijsheid toe en gaf de spelers en speelsters mee dat hun opgave niet eenvoudig zou worden. Maar dat ze zich gesteund moeten weten door het voltallige bestuur en de leden van de vereniging. Met de promotie naar de Topdivisie gaat een wens van de VC Spaarnestad en vooral van de spelers in vervulling. Zou je een rol willen spelen in de nieuwe organisatie rondom de eerste teams laat dat dan weten via tc-prestatielijn@vcspaarnestad.nl Fotos: John van...
Lees meer
Vandaag is er een persbericht verstuurd waarin VC Spaarnestad de ambitie kenbaar maakt om volgend jaar in de nieuwe Sporthal Topdivisie te gaan spelen met beide teams. Persbericht is als volgt:VolleybalVc Spaarnestad wil TopdivisieWaar andere verenigingen een stap terug doen, maakt VC Spaarnestad de stap naar voren. Na een constructief gesprek met de Volleybalbond heeft VC Spaarnestad besloten de beide eerste teams voor te dragen voor een plaats in de Topdivisie.VC Spaarnestad wordt gezien als een 'sleeping giant' in volleyballand. Met 750 indoor volleybal leden en 450 beachvolleybal leden is de vereniging in totaliteit de grootste van...
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben zaterdag de eerste nederlaag van het seizoen geleden. De ploeg van Nico Halsema wist niet op gang te komen en daardoor was Sovoco de Haarlemsen makkelijk de baas: 1-3. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 12 oktober en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer

Pagina 1 van 17  > >>