Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Dames 1

De mannen van Spaarnestad komen maar niet van hun kwaal af: de Haarlemse ploeg komt te langzaam op gang. Ook tegen Fusion Rotterdam kostte dat de ploeg van Hicham Cherouate weer een set, hoewel de Haarlemmers daarna nog simpel wonnen: 3-1. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 10 december en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
'Hoe beter de tegenstander, hoe beter je speelt', is een ontzettend sportcliché, maar het gold zaterdag wel weer voor de vrouwen van Spaarnestad. De ploeg van Jur van der Tuuk verslikte zich bijna in laagvlieger US3. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 26 november.
Lees meer
Wisselvalligheid is een kwaal die de vrouwen van Spaarnestad niet onbekend is. Tegen Keistad nam die 'ziekte' zaterdag wel heel extreme vormen aan voor de ploeg van Jur van der Tuuk. Een 2-3 nederlaag was het gevolg. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 19 november en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad zijn er niet in geslaagd om hun vierde duel op rij te winnen. De formatie van trainer Jur van der Tuuk ging met 3-1 onderuit bij koploper Armixtos (25-22, 25-19, 25-21, 24-26). De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 12 november en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad zijn er zaterdag niet in geslaagd om het tweede van Utrecht te verslaan. Een slome start van de Haarlemmers leidde tot een nederlaag tegen de koploper in de tweede divisie: 2-3. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 22 oktober en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Na een moeizaam begin van het seizoen, hebben de vrouwen van Spaarnestad nu hun draai gevonden in de tweede divisie. De ploeg van Jur van der Tuuk won zaterdag voor de derde maal op rij. Bij het Rijswijkse Kalinko was het met 1-3 te sterk. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 22 oktober en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad hebben zaterdag vriend en vijand verrast door het tweede team van VCN te verslaan. De ploeg van Hicham Cherouate won met 3-1 van de koploper in de tweede divisie. "Mijn dag kon echt niet meer stuk." De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 15 oktober en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Er is een hoop gebeurd bij VC Spaarnestad. Dames 2 is nu dames 1. Na een hoop onduidelijkheid proberen aanvoerster Demi Zwerver (22) en veteraan Minke Pilon (33) samen de neuzen van het team dezelfde kant op te krijgen. 'We zijn met z'n allen een fiets', zei Demi voor aanvang van het seizoen tegen haar teamgenoten. 'Welk onderdeel wil jij zijn?' De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 15 oktober en geschreven door Milo Lambers.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben afgelopen zaterdag voor het eerst dit seizoen gewonnen. De Haarlemsen waren met 3-1 te sterk voor het tweede van Utrecht. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 8 oktober en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad hebben zaterdag de wedstrijd tegen Gemini niet afgemaakt. Een vervelende botsing tussen libero Jonne Pilon en spelverdeler Gerard Top was daar de oorzaak van. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 1 oktober en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer

Pagina 1 van 13  > >>