Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Dames 1

Volleybal Combinatie Spaarnestad is er voor het nieuwe seizoen voor haar eerste vrouwenteam en talentvolle jeugd in geslaagd een ervaren en ambitieuze trainer aan te trekken. Nico Halsema wordt met ingang van het nieuwe seizoen de leidsman van de vrouwen van Spaarnestad., Hij volgt daarmee Jur van der Tuuk op die afgelopen jaar een nieuw eerste team in de tweede divisie heeft opgebouwd. Een voortreffelijke prestatie na het vertrek van Vera Koenen, waarna praktisch alle speelsters vertrokken om in de top- en eredivisie te gaan spelen. Van der Tuuk werd met Spaarnestad 5e in de tweede divisie. Nico Halsema is volgens Monica de Lange,...
Lees meer
"Het zou leuk zijn als we hun feestje daar een beetje kunnen dwarsbomen", waarschuwde Spaarnestad-trainer Hicham Cherouate de mannen van koploper Huizen vorige week al. De uiteindelijke kampioen bleek die waarschuwing zaterdag niet helemaal mee te hebben gekregen: 3-2. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 15 april en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad wonnen zaterdag hun laatste uitwedstrijd tegen Irene met 3-2. Het was behelpen voor de ploeg van de afscheid nemende coach Jur van der Tuuk, want de Haarlemsen reisden met slechts zeven speelsters af naar Bilthoven. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 8 april en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad hebben in twee weken tijd aan het beetje onzekerheid dat er nog heerste bij de Haarlemse ploeg een einde gemaakt. Door een prima 3-1 overwinning vorige week bij Fusion Rotterdam en door zaterdag een maximale overwinning te boeken tegen hekkensluiter Haaglanden is de ploeg van Hicham Cherouate weer de middenmoot ingeklommen. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 1 april en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad hebben zaterdag de rug gerecht op het moment dat het nodig was. De Haarlemmers versloegen Fusion Rotterdam. Deze concurrent die ook tegen degradatie vecht werd vrij eenvoudig aan de kant geschoven: 3-1. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 25 maart en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad spelen een beetje een seizoen van uitersten. Of de ploeg laat een heel behoorlijk niveau zien en wint dan meestal ook. Of het team van Van der Tuuk geeft niet thuis en verliest van tegenstander die eigenlijk minder kwaliteiten heeft. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 11 februari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van VC Spaarnestad wonnen zaterdagmiddag in een kolkende Beijneshal de thuiswedstrijd tegen Kalinko. De bezoekers uit Den Haag kregen met 4-0 klop en dat niet eens geflatteerd. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 4 februari en geschreven door Jan Warmerdam.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad blijven wisselvallig presteren. Bovendien had de ploeg van Jur van der Tuuk zaterdag weer last van een chronische kwaal: een slap begin. Daardoor delfden de Haarlemsen tegen laagvlieger Woerden uiteindelijk met 3-2 het onderspit. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 28 januari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Voor Spaarnestad-trainer Hicham Cherouate was het helder: de overwinning van zijn ploeg op NVC kon met recht worden bestempeld als 'reclame voor het volleybal'. De Haarlemse mannen bogen tegen de nummer twee van de tweede divisie een 0-2 achterstand om in een overwinning. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 21 januari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Het positieve aan de seizoenshervatting was dat tegen het sterke Leython twee belangrijke punten werden gepakt in een uitwedstrijd. Toch had de ploeg van Jur van der Tuuk zaterdag na een knappe comeback op meer gehoopt: 3-2. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 14 januari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer

Pagina 1 van 14  > >>