Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Dames 1

De vrouwen van Spaarnestad boekten zaterdag de zesde opeenvolgende zege. In een zeer wisselvallige wedstrijd werd Scylla met 3-1 verslagen. Daarmee namen de Haarlemsen wel revanche voor de eerdere nederlaag dit seizoen in Wageningen, maar de ploeg van Vera Koenen had eigenlijk een maximale score moeten overhouden aan de partij tegen de laagvlieger in de eerste divisie. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 22 januari en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Even leken ze zaterdag terug. De twee grootste tegenstanders van de Spaarnestad-vrouwen: gezapigheid en angst. Net op tijd verjoeg de Haarlemse ploeg de plaaggeesten. Sliedrecht werd zo alsnog verslagen: 2-3. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 15 januari en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben de eerste competitiehelft uitstekend afgesloten. Het team van coach Vera Koenen won in de eigen Beijneshal met 3-2 van koploper Volley Tilburg. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 27 november en is geschreven door Arnold Arts.
Lees meer
Het duurde lang en het kostte veel energie, maar de vrouwen van Spaarnestad konden zaterdag een lastige fase afsluiten. De overwinning op Peelpush (1-3) was alweer de derde op rij en geeft bovenal vertrouwen. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 11 december en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben gekregen waar ze op hadden gehoopt: een overwinning op Zaanstad. Het team van coach Vera Koenen versloeg de tegenstander met een overtuigende 4-0. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 27 november en is geschreven door Stacey Bovet.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben de clichématige overwinning 'voor het vertrouwen' te pakken. De ploeg van Vera Koenen doorbrak daarmee een negatieve reeks van zeven nederlagen. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 27 november en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
"Als wij gewoon ons basisniveau halen, dan kunnen we van iederen winnen", vertelde Spaarnestad-aanvoerder Jonne Pilon vorige week. Toen had hij net met zijn ploeg voor de derde keer op rij verloren. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 13 november en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Na enig twijfelen bleef Marly Bak dit seizoen toch haar geliefde Spaarnestad trouw. Een kampioensteam bouwen en promoveren was de insteek. Na zes gespeelde wedstrijden dreigt het al te mislukken. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 6 november en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Het seizoen begon zo veelbelovend voor de vrouwen van Spaarnestad: drie overwinningen op rij, waarbij veel problemen van het voorgaande seizoen verholpen leken. De hoop en het vertrouwen zijn in een maand volledig omgeslagen in vrees en weerbaarheid. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 30 oktober en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben het zaterdag tegen Voltena lelijk laten liggen. De ploeg van coach Vera Koenen speelde zonder zelfvertrouwen en verloor met 3-1. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 16 oktober en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer

Pagina 1 van 11  > >>