Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Heren 1

De mannen van Spaarnestad hebben zaterdag de rug gerecht op het moment dat het nodig was. De Haarlemmers versloegen Fusion Rotterdam. Deze concurrent die ook tegen degradatie vecht werd vrij eenvoudig aan de kant geschoven: 3-1. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 25 maart en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Ons mannen vaandelteam had tot dusver een seizoen van vallen en opstaan, maar de laatste weken lijkt een stijgende lijn te zijn ingetreden. Iedereen is weer fit (de middens en libero Jonne) en er worden punten gepakt. Eerst uit tegen het hoger geplaatste Gemini Kangeroes (3-2 winst), daarna 5 tegen voormalig Angstgegner VVAmsterdam (4-0) en afgelopen zaterdag een verdienstelijke 1-3 tegen koploper VVUtrecht 2. In die laatste wedstrijd waren de verschillen klein: 20-25, 22-25, 25-21, 22-25. Met als gastcoach Ruben Wester. Onze mannen hebben nog niet met 4-0 verloren, dus ze waren altijd dichtbij het niveau van hun tegenstander. Thuis...
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad spelen een beetje een seizoen van uitersten. Of de ploeg laat een heel behoorlijk niveau zien en wint dan meestal ook. Of het team van Van der Tuuk geeft niet thuis en verliest van tegenstander die eigenlijk minder kwaliteiten heeft. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 11 februari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Op dinsdagavond 29 januari heeft heren 1 de inhaalwedstrijd tegen Gemini/Kangeroes met 3-2 gewonnen. Dat was een mooi resultaat tegen een tegenstander die 12 punten hoger stond. En de Spaarnestad-mannen waren meteen scherp, ze wonnen de eerste set met 25-23 in deze uitwedstrijd. Tim van der Hart stond op de plaats van Christiaan Wilkes in het wedstrijdformulier en Marco Reemer verving Jonne Pilon als libero. Jonne Pilon was wel aanwezig, want hij verving Hicham Cheroute als coach. Na de eerste set bleef het spannend. De tweede set ging met 23-25 naar Gemini/Kangeroes, waarna onze mannen de derde set met 25-21 wonnen. Zij kwam dichtbij een...
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad blijven wisselvallig presteren. Bovendien had de ploeg van Jur van der Tuuk zaterdag weer last van een chronische kwaal: een slap begin. Daardoor delfden de Haarlemsen tegen laagvlieger Woerden uiteindelijk met 3-2 het onderspit. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 28 januari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Voor Spaarnestad-trainer Hicham Cherouate was het helder: de overwinning van zijn ploeg op NVC kon met recht worden bestempeld als 'reclame voor het volleybal'. De Haarlemse mannen bogen tegen de nummer twee van de tweede divisie een 0-2 achterstand om in een overwinning. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 21 januari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Het positieve aan de seizoenshervatting was dat tegen het sterke Leython twee belangrijke punten werden gepakt in een uitwedstrijd. Toch had de ploeg van Jur van der Tuuk zaterdag na een knappe comeback op meer gehoopt: 3-2. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 14 januari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben zich van een slechte kant laten zien. De Haarlemsen verloren door de nog altijd terugkerende wisselvalligheid met 2-3 van Irene, dat op een voorlaatste plaats in de tweede divisie staat. Een onnodig en vervelend resultaat om de winteronderbreking mee in te gaan. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 17 december en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad komen maar niet van hun kwaal af: de Haarlemse ploeg komt te langzaam op gang. Ook tegen Fusion Rotterdam kostte dat de ploeg van Hicham Cherouate weer een set, hoewel de Haarlemmers daarna nog simpel wonnen: 3-1. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 10 december en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
'Hoe beter de tegenstander, hoe beter je speelt', is een ontzettend sportcliché, maar het gold zaterdag wel weer voor de vrouwen van Spaarnestad. De ploeg van Jur van der Tuuk verslikte zich bijna in laagvlieger US3. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 26 november.
Lees meer

Pagina 1 van 13  > >>