Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Heren 1

Bijna iedere sportploeg heeft er minimiaal één keer per seizoen last van: een wedstrijd waarin er, wat je ook probeert, helemaal niets lukt. Zaterdag speelden de vrouwen van Spaarnestad zo'n wedstrijd bij Vollingo. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 19 maart en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben zaterdag goede zaken gedaan door naaste concurrent Ledub te verslaan. Makkelijk ging dat niet. De Haarlemsen legden de Brabantse bezoekers uiteindelijk met 3-2 over de knie. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 12 maart.
Lees meer
Spaarnestad was de enige ploeg die dit seizoen had gewonnen van Protos, de koploper in de tweede divisie. Dat waren de Utrechters zaterdag nog niet vergeten. De drang naar revanche op de ploeg van René Worp was groot. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 5 maart en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Op de vrouwen van Spaarnestad staat voorlopig geen maat. De ploeg van coach Vera Koenen was zaterdag in Nijmegen veel te sterk voor koploper Vocasa: 1-3. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 12 februari en geschreven door Hein ten Berge.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad blijven maar winnen. Laagvlieger WIK was zaterdag de achtste tegenstander op rij die aan de zegekar werd gebonden. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 5 februari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad zijn op dit moment even niet te stoppen. Bij Voltena werd zaterdag alweer de zevende overwinning op rij geboekt: 1-3. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 29 januari.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad boekten zaterdag de zesde opeenvolgende zege. In een zeer wisselvallige wedstrijd werd Scylla met 3-1 verslagen. Daarmee namen de Haarlemsen wel revanche voor de eerdere nederlaag dit seizoen in Wageningen, maar de ploeg van Vera Koenen had eigenlijk een maximale score moeten overhouden aan de partij tegen de laagvlieger in de eerste divisie. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 22 januari en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Even leken ze zaterdag terug. De twee grootste tegenstanders van de Spaarnestad-vrouwen: gezapigheid en angst. Net op tijd verjoeg de Haarlemse ploeg de plaaggeesten. Sliedrecht werd zo alsnog verslagen: 2-3. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 15 januari en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Een uitgebreid interview met heren 1 trainer Hicham Cherouate en coach Rene Worp in het Haarlems Dagblad. Het artikel verscheen in december en is geschreven door Arnold Aarts.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben de eerste competitiehelft uitstekend afgesloten. Het team van coach Vera Koenen won in de eigen Beijneshal met 3-2 van koploper Volley Tilburg. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 27 november en is geschreven door Arnold Arts.
Lees meer

Pagina 1 van 11  > >>