Coronaprotocol
Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Contact

Heren 1

De eerste teams van VC Spaarnestad vierden gister een bescheiden feestje op Bavo Beach ter ere van hun promotie naar de Topdivisie. Voorzitter Peter den Nijs wenste de trainers en coaches wijsheid toe en gaf de spelers en speelsters mee dat hun opgave niet eenvoudig zou worden. Maar dat ze zich gesteund moeten weten door het voltallige bestuur en de leden van de vereniging. Met de promotie naar de Topdivisie gaat een wens van de VC Spaarnestad en vooral van de spelers in vervulling. Zou je een rol willen spelen in de nieuwe organisatie rondom de eerste teams laat dat dan weten via tc-prestatielijn@vcspaarnestad.nl Fotos: John van...
Lees meer
Vandaag is er een persbericht verstuurd waarin VC Spaarnestad de ambitie kenbaar maakt om volgend jaar in de nieuwe Sporthal Topdivisie te gaan spelen met beide teams. Persbericht is als volgt:VolleybalVc Spaarnestad wil TopdivisieWaar andere verenigingen een stap terug doen, maakt VC Spaarnestad de stap naar voren. Na een constructief gesprek met de Volleybalbond heeft VC Spaarnestad besloten de beide eerste teams voor te dragen voor een plaats in de Topdivisie.VC Spaarnestad wordt gezien als een 'sleeping giant' in volleyballand. Met 750 indoor volleybal leden en 450 beachvolleybal leden is de vereniging in totaliteit de grootste van...
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad zijn het nieuwe seizoen ijzersterk begonnen. Vorige week won de ploeg van Nico Halsema overtuigend met 0-4 bij Protos. Zaterdag knokte de Haarlemsen zich na een 0-2 achterstand nog naar een 3-2 overwinning op Dinto. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 28 september.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad moeten dit jaar terugkeren in de eerste divisie. Zo'n doelstelling formuleren getuigt van enthousiasme. Helaas kwam dat er zaterdag in de seizoensopening tegen Cito niet helemaal uit. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 21 september.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad kunnen terugkijken op een mooi seizoen, ook nu er een streep door het restant van de competitie gaat. Dat vindt trainer Jonne Pilon. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 30 maart en geschreven door Marlies Vording.
Lees meer
Na een voortvarende start raakten de mannen van Spaarnestad het goede gevoel ineens helemaal kwijt. Zeven wedstrijden op rij wist de ploeg van Jonne Pilon geen overwinning te behalen. Daar kwam zaterdag, eindelijk, verandering in. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 9 maart en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Na zes nederlagen achtereen , kregen de mannen van Spaarnestad zaterdag de mogelijkheid die negatieve reeks te doorbreken. Het lukte net niet: 3-2. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 10 februari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Schandalig, bedroevend en ongelooflijk. Met dat soort termen beschreef Spaarnestad aanvoerder Yorick van Viersen de 0-4 nederlaag tegen Amsterdam. Het was tevens de zesde verliespartij op rij en dus was het tijd om harde conclusies te trekken. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 3 februari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Het wil nog niet lukken bij de mannen van Spaarnestad. Zaterdag verloor de Haarlemse ploeg voor de vijfde maal op rij. Dit keer was Gemini Kangeroes met 3-1 te sterk. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 27 januari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Voor iedere sporter is zo'n periode wel bekend: niets lukt en hoe harder je dat tegen jezelf roept, hoe slechter het gaat. In zo'n periode zitten de mannen van Spaarnestad nu even. Zaterdag ging ook de tweede wedstrijd na de winteronderbreking verloren. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 20 januari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer

Pagina 1 van 15  > >>