Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Heren 1

De vrouwen van Spaarnestad hebben het zaterdag tegen Voltena lelijk laten liggen. De ploeg van coach Vera Koenen speelde zonder zelfvertrouwen en verloor met 3-1. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 16 oktober en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Spaarnestad heeft zaterdag nog maar eens de nadelen ondervonden van maar één spelspeelster in de selectie. Dat maakt de ploeg van Vera Koenen kwetsbaar. De 3-1 nederlaag bij Scylla onderstreepte dat nog eens. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 9 oktober en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Zwakke punten, die moet je verbeteren. Spaarnestad-coach Vera Koenen deed daar nog een schepje bovenop. De mentale weerbaarheid van de Haarlemse vrouwen was vorig seizoen ondermaats, nu is het juist een wapen. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 2 oktober en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Debuteren is altijd mooi. Toch is de ene debuutwedstrijd net wat specialer dan de ander. Die van Natalia Zoet, een 16-jarige spelverdeelster van Spaarnestad, behoort tot de categorie onvergetelijk. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 25 september en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Het is voor de mannen van Spaarnestad tijd om terug te keren naar de eerste divisie. Zaterdag openen de Haarlemse volleyballers in de tweede divisie het seizoen tegen Noordwijk. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 22 september en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
In de laatste set was het moment daar. Een publiekswissel voor trainer Michiel van der Kuip bij de vrouwen van Spaarnestad. Na vier en een half seizoen zwaaide de trainer af. De 3-2 overwinning van zijn ploeg op Ledub was een laatste toegift. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 24 april en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Presteren op de momenten dat het echt nodig is. Dat is de eigenschap die Spaarnestad dit seizoen het meest heeft gemist. Zaterdag gooide de ploeg van Michiel van der Kuip de handdoek in de strijd om de tweede plek in de eerste divisie. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 10 april en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Een onverklaarbare dip zorgde er zaterdag voor dat de vrouwen van Spaarnestad een duur punt verspeelden in de strijd om de tweede plek. De ploeg van Michiel van der Kuip won met 3-1 van Thor, maar dat had eigenlijk 4-0 moeten zijn. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 3 april en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad verspeelden zaterdag tegen Zaanstad dure punten en moesten na afloop een pijnlijke conclusie trekken. In een vrij 'matte' wedstrijd won de Haarlemse ploeg uiteindelijk nog wel met 2-3. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 27 maart en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad wisten zaterdag eenvoudig te winnen van Rijswijk. De ploeg van Michiel van der Kuip won met 4-0 en zag concurrent Vocasa onderuit gaan bij Sliedrecht. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 13 maart en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer

Pagina 1 van 9  > >>