Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Heren 1

De vrouwen van Spaarnestad hebben zaterdag de competitie afgesloten met een overwinning. De Haarlemse formatie, die er volgend jaar flink anders uit zal zien, won met 3-1 van Stravoc. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 23 april en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad slagen vooralsnog prima in hun missie om het seizoen zo goed mogelijk af te sluiten. De Haarlemmers wonnen zaterdag met 3-1 van NVC, dat was de vierde overwinning op rij, waardoor de derde plek in de tweede divisie vol in zicht is. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 16 april en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De mannen van Spaarnestad wonnen zaterdag gemakkelijk van het derde van Zaanstad. De wedstrijd tegen de hekkesluiter in de tweede divisie leek in eerste instantie om des keizers baard, maar trainer René Worp wist zijn ploeg nog te overtuigen van het belang van de laatste wedstrijden. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 9 april en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Bijna iedere sportploeg heeft er minimiaal één keer per seizoen last van: een wedstrijd waarin er, wat je ook probeert, helemaal niets lukt. Zaterdag speelden de vrouwen van Spaarnestad zo'n wedstrijd bij Vollingo. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 19 maart en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben zaterdag goede zaken gedaan door naaste concurrent Ledub te verslaan. Makkelijk ging dat niet. De Haarlemsen legden de Brabantse bezoekers uiteindelijk met 3-2 over de knie. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 12 maart.
Lees meer
Spaarnestad was de enige ploeg die dit seizoen had gewonnen van Protos, de koploper in de tweede divisie. Dat waren de Utrechters zaterdag nog niet vergeten. De drang naar revanche op de ploeg van René Worp was groot. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 5 maart en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Op de vrouwen van Spaarnestad staat voorlopig geen maat. De ploeg van coach Vera Koenen was zaterdag in Nijmegen veel te sterk voor koploper Vocasa: 1-3. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 12 februari en geschreven door Hein ten Berge.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad blijven maar winnen. Laagvlieger WIK was zaterdag de achtste tegenstander op rij die aan de zegekar werd gebonden. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 5 februari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad zijn op dit moment even niet te stoppen. Bij Voltena werd zaterdag alweer de zevende overwinning op rij geboekt: 1-3. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 29 januari.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad boekten zaterdag de zesde opeenvolgende zege. In een zeer wisselvallige wedstrijd werd Scylla met 3-1 verslagen. Daarmee namen de Haarlemsen wel revanche voor de eerdere nederlaag dit seizoen in Wageningen, maar de ploeg van Vera Koenen had eigenlijk een maximale score moeten overhouden aan de partij tegen de laagvlieger in de eerste divisie. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 22 januari en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer

Pagina 1 van 11  > >>