Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Heren 1

In de laatste set was het moment daar. Een publiekswissel voor trainer Michiel van der Kuip bij de vrouwen van Spaarnestad. Na vier en een half seizoen zwaaide de trainer af. De 3-2 overwinning van zijn ploeg op Ledub was een laatste toegift. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 24 april en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Presteren op de momenten dat het echt nodig is. Dat is de eigenschap die Spaarnestad dit seizoen het meest heeft gemist. Zaterdag gooide de ploeg van Michiel van der Kuip de handdoek in de strijd om de tweede plek in de eerste divisie. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 10 april en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Een onverklaarbare dip zorgde er zaterdag voor dat de vrouwen van Spaarnestad een duur punt verspeelden in de strijd om de tweede plek. De ploeg van Michiel van der Kuip won met 3-1 van Thor, maar dat had eigenlijk 4-0 moeten zijn. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 3 april en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad verspeelden zaterdag tegen Zaanstad dure punten en moesten na afloop een pijnlijke conclusie trekken. In een vrij 'matte' wedstrijd won de Haarlemse ploeg uiteindelijk nog wel met 2-3. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 27 maart en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad wisten zaterdag eenvoudig te winnen van Rijswijk. De ploeg van Michiel van der Kuip won met 4-0 en zag concurrent Vocasa onderuit gaan bij Sliedrecht. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 13 maart en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad wonnen knap met 2-3 bij Vocasa, koploper in de eerste divisie, en maakten zo het slot in die competitie weer leuk voor zichzelf. De ploeg van Michiel van der Kuip kan weer jagen en hopen op een misstap van de concurrentie. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 6 maart en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Door het vreemde wedstrijdprogramma hadden de vrouwen van Spaarnestad een langere winteronderbreking dan gebruikelijk. De lange rustperiode heeft de ploeg van Michiel van der Kuip geen goed gedaan. Zaterdag verloren de Haarlemsen voor de tweede maal op rij van een directe concurrent in de eerste divisie. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 13 februari en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Koel blijven, vertrouwen op je kwaliteiten en zonder teveel nadenken je ding doen. Voor spelers en speelsters die in de top willen presteren is dit een belangrijke kwaliteit. Bij de vrouwen van Spaarnestad wil dit echter nog wel eens misgaan. Zaterdag bijvoorbeeld, in de topper tegen VCN: 3-1. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 3 februari en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Het dwingende verzoek om niet meer bij zijn zoon te komen kijken, was voor Christophe George de reden om per direct te stoppen als trainer/coach van de heren 1 van volleybalvereniging Spaarnestad. George maakte dinsdagavond zijn besluit bekend aan de spelersgroep. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 3 februari en is geschreven door Hein ten Berge.
Lees meer
Drie keer eerder verloor Spaarnestad dit seizoen, toch was de nederlaag zaterdag tegen directe concurrent USV Protos voor trainer Christophe George tot nu toe het moeilijkst te verkroppen: 3-2. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 30 januari.
Lees meer

Pagina 1 van 8  > >>