Competitie
Alle teams
Nieuws
Vereniging
Agenda
Fotos & Videos
Sponsors
Gastenboek
Contact

Heren 1

De vrouwen van Spaarnestad wisten zaterdag eenvoudig te winnen van Rijswijk. De ploeg van Michiel van der Kuip won met 4-0 en zag concurrent Vocasa onderuit gaan bij Sliedrecht. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 13 maart en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad wonnen knap met 2-3 bij Vocasa, koploper in de eerste divisie, en maakten zo het slot in die competitie weer leuk voor zichzelf. De ploeg van Michiel van der Kuip kan weer jagen en hopen op een misstap van de concurrentie. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 6 maart en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Door het vreemde wedstrijdprogramma hadden de vrouwen van Spaarnestad een langere winteronderbreking dan gebruikelijk. De lange rustperiode heeft de ploeg van Michiel van der Kuip geen goed gedaan. Zaterdag verloren de Haarlemsen voor de tweede maal op rij van een directe concurrent in de eerste divisie. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 13 februari en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Koel blijven, vertrouwen op je kwaliteiten en zonder teveel nadenken je ding doen. Voor spelers en speelsters die in de top willen presteren is dit een belangrijke kwaliteit. Bij de vrouwen van Spaarnestad wil dit echter nog wel eens misgaan. Zaterdag bijvoorbeeld, in de topper tegen VCN: 3-1. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 3 februari en is geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Het dwingende verzoek om niet meer bij zijn zoon te komen kijken, was voor Christophe George de reden om per direct te stoppen als trainer/coach van de heren 1 van volleybalvereniging Spaarnestad. George maakte dinsdagavond zijn besluit bekend aan de spelersgroep. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 3 februari en is geschreven door Hein ten Berge.
Lees meer
Drie keer eerder verloor Spaarnestad dit seizoen, toch was de nederlaag zaterdag tegen directe concurrent USV Protos voor trainer Christophe George tot nu toe het moeilijkst te verkroppen: 3-2. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 30 januari.
Lees meer
Het is zaterdag 21 januari en de Spaarne ligt klaar voor een titanenstrijd tussen twee roeiteams. Het eerste mannenteam van Spaarnestad is zeer behoeftig aan een volle overwinning waar geen punten weggegeven worden. De opponent VollinGo (hierbij Zebra’s genoemd, hebben ze zelf verzonnen) staat veilig 6e, maar mist punten om de aansluiting met de hogere regionen van de tweede divisie te vinden. De roeiwedstrijd start, maar ik waarschuw u, de Zebra’s zijn snel uitgeroeid. Het eerste kwart werd begonnen zonder Visser in de basis, met een spoedopname in het ziekenhuis vanwege een blindedarmontsteking en een tweede opname in het ziekenhuis...
Lees meer
De mannen van Spaarnestad zijn het jaar begonnen met de twee soorten overwinningen die de sporter de meeste voldoening geven. Vorige week was er een bloedstollende, zwaarbevochten overwinning op Woerden (3-2). Zaterdag gaf de volleybalploeg van Christophe George een volleyballesje aan Vollingo (4-0), of, zoals de oefenmeester zelf zei: "We hebben ze lekker weggetikt." De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 23 januari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
De vrouwen van Spaarnestad hebben zaterdag het seizoen hervat met een moeizame overwinning op VCV. De ploeg van Michiel van der Kuip won uiteindelijk met 3-1, maar moet zich snel zien klaar te stomen voor een serie beslissende wedstrijden in de eerste divisie. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 16 januari en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer
Na twee dure nederlagen ging Spaarnestad op de valreep toch nog met een goed gevoel de winterstop in. De Haarlemse mannen moesten er hard aan trekken maar trokken de wedstrijd uiteindelijk met 3-2 over de streep. De bijlage is afkomstig uit het Haarlems Dagblad van 19 december en geschreven door Mart Spierdijk.
Lees meer

Pagina 1 van 8  > >>